Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 10. 2024,
15.17

Osveženo pred

2 uri, 8 minut

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

noad kriminalna drama dokumentarec zločini TV spored Viasat True Crime PR članek

Ponedeljek, 28. 10. 2024, 15.17

2 uri, 8 minut

Ljubitelje kriminalnih serij čaka prava poslastica!

Oglasno sporočilo
01 main image bigger format VTC-PR-1200x800_v1 | Foto Viasat AB

Foto: Viasat AB

S 1. novembrom bo zaživel novi TV-program Viasat True Crime, posvečen tematiki resničnih zločinov. Na voljo bo pri operaterju Telekom Slovenije, na programskem mestu št. 117, v sklopu paketa NEO C.

Vstopite v svet Viasat True Crime, kjer se pretresljiva resničnost dokumentarnih filmov prepleta s prepričljivimi zgodbami o resničnih zločinih, podprtimi z igranimi vložki. Poglobite se v resnične preiskave, kjer se forenzični dokazi združujejo z verodostojnimi izjavami prič, žrtev in njihovih družin. Potopite se v um kriminalcev, prestopite varnostni trak in prisluhnite strokovnjakom, ki predstavljajo zgodbe o razvpitih primerih z naslovnic časopisov.

Glejte kanal Viasat True Crime in uživajte v dramatičnih oddajah o resničnih zločinih, v katerih lahko spremljate resnične borce proti kriminalu in pravnike, ki si prizadevajo spraviti kriminalce za rešetke; ter policiste, sodne uradnike, zapornike in carinike – na vsakem koraku. Na novem kanalu so na voljo vrhunske resnične kriminalne drame ter nagrajeni filmi in serije z mednarodno priznano igralsko zasedbo, ki pričajo o nekaterih najbolj zloglasnih zločinih našega časa.

Fotogalerija
1
 / 4

Kanal Viasat True Crime je pravi naslov za edinstveno kombinacijo dokumentarnih filmov o resničnih zločinih, resničnostnih šovov o boju proti zločinu in dram o resničnih zločinih.

Spremljajte kanal Viasat True Crime – vsak dan od 1. novembra dalje!

Naročnik oglasnega sporočila je Viasat AB.

Ne spreglejte