SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zac Efron bo Družabnik

3

termometer

 | Foto:
Zac Efron, zvezdnik trilogije Srednješolski muzikal, bo v trilerju Družabnik, ki nastaja po knjižni predlogi Johna Grishama iz leta 2009, odigral naslovno vlogo, film pa bo tudi produciral.

Efron se bo tako pridružil elitnemu seznamu velikih hollywoodskih imen (Tom Cruise, Denzel Washington, Matthew McConaughey in Matt Damon), ki so nastopila kot glavni protagonisti v filmskih priredbah romanov priljubljenega ameriškega avtorja Johna Grishama.

Produkcijska hiša Ninjas Runnin Wild, ki je v lasti mladega igralca, zdaj išče scenarista, nato bodo scenarij ponudili studiem.

Napet triler, katerega zgodba je precej podobna lanskoletnemu trilerju Paranoja (Paranoia), je že pred leti poskušal na veliko platno prenesti pokojni Tony Scott. Scenarij po Grishamovi predlogi je takrat spisal William Monahan, v vlogi McAvoya pa bi moral nastopiti Shia LaBeouf. Projekt, na žalost mnogih, ni nikoli zaživel.

Efrona, ki je postal slaven po zaslugi izjemno uspešne Disneyjeve trilogije Srednješolski muzikal (High School Musical), obenem pa se je izkusil tudi v romantičnih dramah, kot sta Charlie St. Cloud in Talisman (The Lucky One), filmu, za katerega je bila podlaga knjiga Nicholasa Sparksa, bomo letos videli v komediji Sosedje (Neighbors). V njej se kot Teddy Sanders, predsednik študentskega bratstva, zaplete v vojno s sosedoma Macom Radnerjem (Seth Rogen) in Kelly Radner (Rose Byrne), mladim parom z otrokom. Kritiki so že pohvalili njegov izjemen čut za komiko.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin