SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger
NAPOVEDUJEMO: akcijska srhljivka

Misija: Nemogoče – Izpad

Oglasno sporočilo

Sredi avgusta na velika platna prihaja že šesta misija, v kateri se Tom Cruise vrača v podobi neustrašnega in iznajdljivega agenta Ethana Hunta. Najboljši nameni se pogosto vrnejo, da nas preganjajo. Tako se začne zgodba novega dela misije z naslovom MISIJA: NEMOGOČE – IZPAD.

Misija: Nemogoče – Izpad

Glavni protagonist vseh delov Misije: Nemogoče je Tom Cruise, ki se po treh letih odmora vrača s svojo zvesto ekipo, igralci Alecom Baldwinom, Simonom Peggom, Vingom Rhamesom, Rebecco Ferguson in Michelle Monaghan, odlično utečeni ekipi pa so se pridružili tudi novi obrazi - Henry Cavill, Angela Bassett in Vanessa KirbyNa režiserki stolček je znova sedel Christopher McQuarrie, ki je režiral tudi prejšnji (peti) del slavne misije, pri obeh zadnjih dveh delih pa sodeloval tudi kot scenarist. Produkcija filma je bila tudi tokrat v rokah Toma Cruisa, J. J. Abramsa in Christopherja McQuarrieja ter Jaka Myersa, izvršni producenti, ki prihajajo iz Skydance Productions, pa so tudi v zadnji misiji David Ellison, Dana Goldberg in Don Granger.

Na voljo je že NOV NAPOVEDNIK. Ta razkriva zaplet in samo zgodbo šestega dela akcijske poslastice MISIJA: NEMOGOČE – IZPAD, ki v naše kinematografe prihaja 16. AVGUSTA 2018.

 

O ZGODBI:

Potem ko se je zadnja misija slabo končala, se svet spoprijema z resnimi posledicami. Agent Ethan Hunt (Tom Cruise) prevzame odgovornost, da izpolni prvotno zadano nalogo, medtem ko v Cii začnejo dvomiti o njegovi lojalnosti in motivih. Hunt se znajde v bitki s časom, lovijo pa ga tako njegovi atentatorji kot njegovi nekdanji zavezniki, da bi preprečili katastrofo globalnih razsežnosti.

Nekdanji agent MI6 Solomon Lane (Sean Harris), vodja kriminalne združbe po imenu Sindikat, se v šestem delu vrne. Potem ko pobegne iz Pariza, ogrozi ves svet. "Kolikokrat je Hunta njegova vlada izdala, se mu odrekla, ga zavrgla? Koliko časa traja, da takemu človeku prekipi?" postavlja dvom o agentovi lojalnosti Henry Cavill, ki je upodobil atentatorja Augusta Walkerja.

Franšiza Misija: Nemogoče svoja nadaljevanja niza že vse od leta 1996, ko smo prvič spoznali agenta Ethana Hunta. Tega že vse od začetka zvesto upodablja igralec in producent Tom Cruise, znan tudi po tem, da nevarne prizore posname brez uporabe profesionalnih kaskaderjev. Šesta misija bo postregla še z bolj drznimi in dih jemajočimi prizori, v katerih se je slavni igralec preizkusil čisto sam, priprave za tako drzne prizore pa so zahtevale več časa in fizične kondicije.

Misija: Nemogoče – Izpad

ZANIMIVOSTI:

  • Igralec Tom Cruise v akcijski filmih sam posname tudi izjemno nevarne kaskaderske prizore. V zadnji misiji je sam pilotiral helikopter, skočil z letala, preskakoval avtomobile in skočil z okna višjega nadstropja ene stavbe na drugo. Pri tej nalogi si je zlomil gleženj, snemanje pa so prekinili za sedem mesecev. A dokazal je, da je pri svojih petinpetdesetih letih v odlični formi, za kaskaderske prizore za šesto misijo pa se je pripravljal kar eno leto.
  • Igralec Henry Cavill se je prvič pridružil filmski ekipi. Sama priprava na film ga je presenetila, saj je razkril, da je moral biti za vlogo Augusta Walkerja in številne vratolomne akcije veliko bolj fizično pripravljen kot za vlogo Supermana (ki ga je upodobil v filmu Jekleni mož).
  • Film so začeli snemati v Parizu, nadaljevali pa v Veliki Britaniji, Indiji, na Novi Zelandiji in Norveškem. Glavno turistično atrakcijo na Norveškem - 604 metrov visoko pečino Preikestolen - so za potrebe snemanja zaprli za turiste. Filmska ekipa je tam lahko snemala devet dni, dobili pa so dovoljenje za pristanek s helikopterjem do največ petdesetkrat na dan.
  • Igralka Rebecca Ferguson se v glavni vlogi pojavi že drugič (prvič je zaigrala v petem delu misije Misija: Nemogoče - Odpadniška nacija). Med snemanjem zadnje misije je bila noseča, ko se je snemanje končalo, je bila v sedmem mesecu nosečnosti.

IGRALSKA ZASEDBA: Tom Cruise, Henry Cavill, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Alec Baldwin, Wes Bentley, Frederick Schmidt

REŽIJA: Christopher McQuarrieSCENARIJ: Christopher McQuarrie in Dylan Kussman

PRODUCENTI: Tom Cruise, Christopher McQuarrie, Jake Myers in J. J. Abrams

IZVRŠNI PRODUCENTI: David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger

ŽANR: akcijska srhljivka

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin