SiolNET. Trendi Film in TV
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Amanda Seyfried bo nastopila v Panu

3

termometer

Amanda Seyfried, igralka z angelskim glasom, se je kot ena od zadnjih pridružila bogati igralski ekipi še neimenovanega fantazijskega filma o Petru Panu, ki ga režira Joe Wright.

Seyfriedova, ki bo v filmu upodobila Mary (domnevno Mary Darling, mater ene od glavnih junakinj v zgodbah o Petru Panu Wendy), se je pridružila Hughu Jackmanu (z njim je že sodelovala v megalomanskem muzikalu Nesrečniki), ta se bo prelevil v glavnega antagonista filma, zlobnega gusarja Črnobradca, Garrettu Hedlundu, ki bo kapitan Kljuka, Rooney Mara, zaigrala bo indijansko princeso Tiger Lily, Adeelu Akhtarju, ki bo Smee, desna roka kapitana Kljuke, Jacku Charlesu, ki bo upodobil poglavarja Indijancev in očeta princese Tiger Lily, ter novincema Leni Zieglmeier v podobi Wendy in Leviju Millerju, ki bo kot Peter Pan povzročal sive lase tako Črnobradcu kot Kljuki.

Joe Wright je produkcijo filma, za katerega upajo, da bo sprožil novo uspešno filmsko franšizo, v londonskem studiu Warner Bros. Leavesden začel prav danes, premiera filma pa je načrtovana za 17. julij prihodnje leto.

Zgodba filma, scenarij zanj je spisal Jason Fuchs, se bo osredotočala na siroto Petra, ki ga v času druge svetovne vojne ugrabijo gusarji in odpeljejo v pravljično deželo Nije, tam pa kot vodja Izgubljenih dečkov vodi upor proti tiranskemu gusarju Črnobradcu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin