Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Nedelja,
17. 12. 2017,
15.26

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,15

Natisni članek

darilo prazniki prazniki december obdarovanje

Nedelja, 17. 12. 2017, 15.26

5 let, 6 mesecev

Top sedem daril za ženske pod 30 evrov

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,15
darilo | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Dni pred božičem je vse manj, zato se čas za nakup daril hitro izteka. Če še ne veste, kaj bi kupili predstavnicam nežnejšega spola v svojem življenju, boste morda namig našli med našim izborom.

Lov za popolnimi božičnimi darili je vsako leto stresen, a z nekaj idejami je lahko veliko lažji. Kaj kupiti svoji boljši polovici, prijateljici, mami ali sestri, ki imajo vse, vendar jih hočete vseeno razveseliti?

Spodnji predlogi, ki stanejo manj kot 30 evrov, lahko olajšajo nakupovanje:

Set dišav in sveč za dom

Nič ni lepšega od dišečega doma, ki poskrbi za prijetno vzdušje. Pri tem se odlično odrežejo sveče Yankee Candle, katerih vosek lepo gori, ne ustvarja luknje in ne izgubi vonja. Za darilo so popolne sveče v ličnem kozarcu, saj je ta odličen za kasnejše shranjevanje različnih stvari. Ko sveča zgori do konca, je treba le odstraniti ostali vosek in kozarec bo primeren za shranjevanje pripomočkov v kopalnici - čopičev za ličenje, paličic za čiščenje ušes ali koščkov vate.

sveča
Trendi Kako uspešno odstraniti vosek iz kozarca

Kam po sveče Yankee? V Celju jih lahko najdete na Gubčevi ulici 4, v Ljubljani pa na Nazorjevi ulici 6 in Prečni ulici 2.  | Foto: Yankee Candle Kam po sveče Yankee? V Celju jih lahko najdete na Gubčevi ulici 4, v Ljubljani pa na Nazorjevi ulici 6 in Prečni ulici 2. Foto: Yankee Candle

Darilu lahko poleg sveče dodate okrasni krožnik ali dišeče palčke, ki bodo skrbele za prijeten vonj v kopalnici, če iščete še malo bolj posebno svečko, pa lahko izberete lučko, pravzaprav napihljivo solarno svetilko, ki spominja na svečko: Luci Candle.

Lučko Luci lahko naročite na spletu. | Foto: Luci Candle Lučko Luci lahko naročite na spletu. Foto: Luci Candle

Cena: svečke Yankee od 2,69 do 26,99 evra, svečka Luci pa 17,48 evra


Mehka zimska pižama

Zimske noči so lahko kljub topli prešiti odeji neprijetno hladne, zato je Liscina pižama z dolgimi pajkicami prava rešitev. Prijeten in mehek bombaž poskrbi za udobje in dober spanec, barvna kombinacija in kroj pižame pa za moden videz.

Če je obdarovanki bolj všeč perilo, jo lahko razveselite s posebnim modrčkom, ki ga lahko nosi tudi kot vrhnje oblačilo.

Prodajalne Lisce najdete po vsej Sloveniji. | Foto: Lisca Prodajalne Lisce najdete po vsej Sloveniji. Foto: Lisca

Cena: 27,92 evra


Rdeča šminka in rdeč lak za nohte

Ljubiteljica ličil bo nedvomno vesela rdečega kompleta s podpisom supermanekenke Claudie Schiffer. Rdeča šminka je klasičen in brezčasen kos, ki ga obožuje vsaka ženska, enako velja za lak za nohte.

Rdeča šminka s podpisom Claudie je za darilo popolna predvsem zaradi elegantne zlate embalaže, ki daje občutek luksuza.

Kolekcija nemške supermanekenke zajema še veliko drugih ličil, ki jih lahko kupite v prodajalnah Müller. | Foto: Artdeco Kolekcija nemške supermanekenke zajema še veliko drugih ličil, ki jih lahko kupite v prodajalnah Müller. Foto: Artdeco

Cena: šminka 17,95 evra, lak za nohte 10,95 evra


Srebrni uhani

Vsaka ženska je vesela nakita in s tem parom uhanov jo lahko osrečite za zelo sprejemljivo ceno. Uhani znamke Pandora v znaku neskončnosti iz srebra in kubičnega cirkonija izražajo klasiko in se bodo zato podali vsakemu stilu in skoraj vsaki dami.

Trgovine Pandora najdete v Ljubljani na treh lokacijah ter v Celju in Novem mestu. | Foto: Pandora Trgovine Pandora najdete v Ljubljani na treh lokacijah ter v Celju in Novem mestu. Foto: Pandora

Cena: 29 evrov


Večna večerna torbica

Modna navdušenka bo vesela večerne torbice, ki bo kot nalašč za praznične zabave. Zarina srebrna mini torbica, ki je posuta s kristalčki in biseri, bo zaradi klasičnega videza, ki bo odlično dopolnil vsako opravo, obdarovanko razveseljevala več let.

darilo | Foto: Zara Foto: Zara

Cena: 29,95 evra


Mehka odeja in blazina

Za vse zapečkarice, ki jih poznate. Mehka odeja v kompletu z mehko blazino bo kar vabila k lenarjenju ob toplem čaju, zanimivi knjigi ali razburljivem filmu.

Komplet toplega objema znamke Dormeo lahko dobite v štirih različnih barvah: rdeči, rjavi, modri ali vijoličasti.

odeja | Foto: Arhiv Merkur Foto: Arhiv Merkur

Cena: 24,95 evra


Knjiga in paket najljubšega čaja

Knjižni molj, ki se ima najlepše v udobju svojega doma, bo vesel knjige Hygge - umetnost dobrega življenja po dansko, ki govori o pristnem hedonizmu. Hygge je namreč tisti prijetni občutek, ko se na kavču stiskate s svojimi najbližjimi ali za mizo jeste kaj dobrega z najtesnejšimi prijatelji.

Knjigi dodajte paket najljubšega čaja in zadeli boste v polno.

dom
Trendi Letošnji trend dobrega počutja: če želite biti "in", ostanite doma

darilo | Foto: Mladinska knjiga Foto: Mladinska knjiga

Cena: 16,99 evra

Če je meja nebo, pa lahko pobrskate med res sanjskimi božičnimi darili za ženske: luksuzni paketi, ki jih bodo razvajali vse leto.

Članek ni plačan. Izbor daril je nastal po presoji uredništva.

darilo
Trendi Top sedem daril za moške pod 30 evrov
Ne spreglejte