Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 7. 2023,
15.47

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Vitanest, d. o. o.

Natisni članek

klimatska naprava vročinski val poletje Uživajmo poletje Uživajmo poletje Mitsubishi Klima Vitanest advertorial

Petek, 14. 7. 2023, 15.47

2 meseca, 2 tedna

Skupaj zagotavljamo idealno klimo

Vsebino omogoča Vitanest, d. o. o.

Na morju se sprostimo, odložimo oblačila, si nadenemo kopalke in najdemo senco ali osvežitev v hladni vodi, zato je prijetno kljub neznosni vročini. Če pa moramo bivati in delati v vročem prostoru, naše telo trpi in počutje se poslabša. Visoke temperature poslabšajo zdravstvene težave in pregretost nehote poveča nestrpnost, tudi če se trudimo, da ne bi bilo tako. Zaradi pregretosti se spremenijo biokemijski procesi in odzivi včasih niso v prid nam in drugim. Ste kdaj to občutili tudi sami?

Če vam je bivati v udobnem okolju pomembno in v prostoru preživite veliko časa, potem potrebujete ustrezno klimatiziran prostor. Klimatska naprava je najboljša rešitev za hlajenje, ogrevanje in razvlaževanje prostorov. Če ste za namestitev klimatske naprave poskrbeli že spomladi, potem priporočamo, da preberete naš blog z nasveti za učinkovito in varčno uporabo klimatske naprave.

Ko kupujete klimatsko napravo, ki se bo fiksno vgradila v vaš prostor, mora biti prava za vas. Vstopite v našo spletno aplikacijo za izbiro prave klimatske naprave in skupaj bomo prišli do rešitve, ki bo krojena po vaših potrebah.

Idealna bivalna klima je pojem, sestavljen iz treh ključnih elementov:

  • kakovostne klimatske naprave,
  • storitve dimenzioniranja, umestitve v prostor in strokovne namestitve ter
  • pravilne uporabe in vzdrževanja.

vitanest | Foto: Vitanest Foto: Vitanest

Naše izkušeno osebje bo proučilo vašo izbiro in svetovalo pooblaščenega monterja iz vašega okoliša, ki bo opravil ogled prostora, predstavil napravo, v sodelovanju z vami izbral kraj namestitve in izdal ponudbo.

vitanest | Foto: Vitanest Foto: Vitanest

Za pravilno uporabo in vzdrževanje pa boste nato zadolženi sami, zato ne odlašajte in se pred nakupom obrnite na uradnega distributerja klimatskih naprav Mitsubishi Electric za dragocene brezplačne nasvete, ki izhajajo iz 25 let izkušenj v sektorju klimatizacije in stalnega izobraževanja pri proizvajalcu.

Izberite idealno klimatsko napravo Mitsubishi Electric s spletnim konfiguratorjem, pošljite nam svojo izbiro, posvetujte se brezplačno in si zagotovite idealno klimo.

vitanest | Foto: Vitanest Foto: Vitanest

Bližnjica do konfiguratorja prave klime je na https://idealnaklima.si/, preizkusite jo, preprosto in le v treh korakih.   
Ne spreglejte