Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 12. 2017,
12.00

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Adriaplin

Natisni članek

advertorial Adriaplin ogrevanje

Četrtek, 7. 12. 2017, 12.00

2 meseca

Poceni, preprosto in pregledno!

Vsebino omogoča Adriaplin

Ogrevanje je strošek, ki je za večino nujno potreben, vseeno pa bi ga vsi radi zmanjšali. Poleg prihranka je v današnjem času vedno bolj zaželeno, da je pregled nad porabo preprost - tudi za tiste, ki niso najbolj vešči dela z računalnikom.

dekle, okno, ogrevanje | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Dejstvo je, da je prehod z ene vrste ogrevanja na ogrevanje z zemeljskim plinom zelo smotrna odločitev, tako z vidika finančnih, investicijskih kot okoljevarstvenih razlogov.

A v naslednjem koraku je treba poiskati ugodno rešitev med dobavitelji tega vedno bolj priljubljenega energenta. To velja tako za obstoječe uporabnike zemeljskega plina kot tudi za tiste, ki bi to radi postali.

V podjetju Adriaplin, d.o.o., imajo na voljo celovite ponudbe, ki vključujejo tako prihranke kot tudi preprosto upravljanje storitev prek računalnika. Poenostavljeno, vse na enem mestu in tudi z učinkovito asistenco – le kdo si namreč želi ostati brez ogrevanja sredi najhujšega mraza? Adriaplin | Foto:

Zemeljski plin z zavezo k družbeni odgovornosti in skrbi za odjemalce

Podjetje ADRIAPLIN, d.o.o., je bilo pod okriljem svetovno znane energetske družbe ENI ustanovljeno leta 1994 kot distributer zemeljskega plina v Sloveniji. Danes poleg uvoza in prodaje zemeljskega plina skrbijo za nemoten prenos in distribucijo zemeljskega plina v 18 slovenskih občinah, s katerimi je podjetje ADRIAPLIN, d.o.o., sklenilo koncesijske pogodbe.

Menjava dobavitelja se lahko opravi v vsaki občini, ki omogoča oskrbo z zemeljskim plinom.

Paketi Eni Adriaplin vam omogočajo stalen nadzor nad porabo in stroški kar prek spleta ter so na voljo brez vezave. Predstavljamo vam preproste in učinkovite postopke, ki so vam na voljo iz udobja vašega naslanjača.

ADRIAPLIN | Foto:

Vse na enem mestu

Spletna storitev Moj Adriaplin vam na enem mestu omogoča:

  • preprost nadzor in primerjanje porabe,
  • pregled preteklih računov in odprtih plačil,
  • preprosto in hitro mesečno sporočanje stanja.

V podjetju Adriaplin dobavljajo okoli 80 milijonov kubičnih metrov zemeljskega plina več kot 13.500 uporabnikom ter se uvrščajo med največje in zanesljive dobavitelje zemeljskega plina. ADRIAPLIN, D.O.O., je danes najpomembnejše slovensko zasebno podjetje za distribucijo zemeljskega plina, katerega investicije so že presegle 47 milijonov evrov.

Paketi za vaš dom

1. Preprosto asistenca adriaplin | Foto:

Za brezskrbno porabo zemeljskega plina in električne energije z domsko asistenco.

2. Preprosto po spletu

Za popoln pregled ter upravljanje porabe in stroškov kar prek spleta.

3. Preprosto enostaven

Za udobno in preprosto uporabo zemeljskega plina in električne energije.

4. Preprosto enakomeren

Za plačevanje po enakomerni mesečni porabi vse leto.

ADRIAPLIN, d.o.o., kot operater distribucijskega sistema (ODS) skrbi tudi za gradnjo in razvoj infrastrukture za distribucijo zemeljskega plina v skladu s potrebami uporabnikov. Do danes je bilo zgrajenih že okoli 500 kilometrov plinovodnega omrežja, katerega razvoj in ustrezno vzdrževanje potekata konstantno.

Večinski lastnik podjetja Adriaplin je svetovno znana energetska družba ENI, ki spada v krog sedmih največjih energetskih podjetij na svetu. Energetska družba ENI kot eno največjih svetovnih podjetij zaposluje 79 tisoč ljudi in deluje v sedemdesetih državah sveta.


PAKETI ZA VAŠ POSEL

POKRITOST OMREŽJA

ZAHTEVAJTE PONUDBO

CENIK

Ne spreglejte