Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 3. 2015,
10.42

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

gradnja obnova varčne hiše Wienerberger advertorial opeka izračun

Sreda, 4. 3. 2015, 10.42

2 meseca, 3 tedne

Kakšne bodo naše hiše prihodnosti?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Kako se sliši: hiša najsodobnejšega dizajna, ki je varčna, udobna, topla in hkrati tudi ekološko naravnana. Tako približno bodo "zvenele" hiše v prihodnosti.

Varčne hiše niso modna muha, so novi standardi bivanja, ki nam zagotavljajo udobno, predvsem pa varčno in ekološko življenje. To naj bo glavno vodilo, ko boste začeli načrtovati gradnjo ali obnovo svoje hiše prihodnosti.

Prihodnost je zelena in vedno tudi udobna Ko snujemo svoj dom, ne smemo razmišljati samo o estetskem vidiku, zagotoviti si moramo predpogoje za to, da bomo v njem brezskrbno živeli naslednjih nekaj desetletji. To pomeni, da mora biti hiša prihodnosti več kot samo varno zatočišče. Njena naloga ne bo samo zadovoljevanje vse strožjih zakonskih standardov, temveč tudi zahtev ljudi, ki so danes vse bolj ozaveščeni in želijo ravnati do okolja prijazno. Ravno to je glavni cilj koncepta gradnje e4 podjetja Wienerberger, kjer poudarjajo pomembnost izbire kakovostnega materiala za temeljne zidove

Zakaj opečnata hiša Wienerberger e4 Koncept opečnate hiše e4 ustreza naraščajočim zahtevam številnih ljudi, ki želijo med gradnjo lastnega doma prispevati k zaščiti ozračja še posebej pa sebi ustvariti ugodno in zdravo bivalno klimo. V podjetju so v letih razvoja in raziskovanja trga in zahtev potrošnikov dosegli gradnjo, ki zadovoljuje štiri glavne zahteve po sodobni gradnji:

- energetska učinkovitost - energija - obnovljiva energija - ekologija, - kakovost življenja - emocije, - ekonomija.

Pozimi toplo, poleti prijetno hladno Odlična toplotna izolacija opečnatih zidov bo zagotovila, da bo toplota ostala v prostoru, poleti pa vanje ne bo prehajala. Bivali boste v odlični mikroklimi in hkrati znižali porabo energije za ogrevanje in električne energije.

Ravno zato imajo hiše Wienerberger dober finančni doprinos: naložba v kakovostno izgradnjo se povrne v nekaj letih z manjšimi stroški ogrevanja in hlajenja prostorov, v primerjavi z ostalimi načini izgradnje.

Za okolje in za lepšo prihodnost Z wienerberger e4 hišo boste naredili pomemben korak pri zaščiti ozračja. Ekološka komponenta je vgrajena v visoko izolacijske lastnosti sistema, ki so predpogoj za uporabo obnovljivih virov energije, s katerimi neposredno vplivamo na znižanje emisij CO2.

Gradnja, ki zagotavlja bolj zdravo bivanje Številne raziskave so pokazale, da veliko več negativnih snovi pogosto vdihnemo v zaprtih prostorih in ne na ulici. Za naše zdravje je tako ključnega pomena, da so temperatura prostora, zraka in količina vlage v medsebojno uravnoteženem odnosu. Zato je opeka, kot naravni material, preprosto nenadomestljiva.

Prednosti Wienerbergerjeve e4 opečnate hiše : • ekonomičnost gradnje – sistem gradnje Porotherm Profi, • ekologija – ekološko sprejemljiva in biološko zdrava uporaba naravnih materialov gline ter uporaba energetsko obnovljivih virov energije, • energetska učinkovitost – izvrstne toplotne karakteristike, • emocije – izjemna kakovost življenja v hišah, zgrajenih iz naravnih materialov gline, • odpornost proti potresu, • hitrost gradnje, • gradnja čez vse leto, • akumulacija topline, • kakovost celotnega sistema.

Ne spreglejte