Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 4. 2020,
17.42

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča mömax

Natisni članek

opremljanje mömax advertorial

Četrtek, 30. 4. 2020, 17.42

2 meseca, 2 tedna

Kakšen tip karantenskega turista si?

Vsebino omogoča mömax

Sanjaš o naslednjih počitnicah? Za zdaj lahko fantaziraš samo o tem, kako lahko uživaš doma. Vendar brez skrbi, tudi v varnem zavetju svojega doma si lahko pričaraš prav takšno vrsto "oddiha", ki se najbolj poda tvojemu slogu počitnikovanja.

momax | Foto:

Kam te bo odneslo za prvomajske počitnice? Na kavč v dnevni sobi? Morda na ležalnik na balkonu ali za obloženo jedilno mizo? Malo za šalo, malo pa tudi za res: letošnje prvomajske počitnice se bodo nedvomno vpisale v zgodovino najbolj nenavadnih počitnic v vsem tvojem življenju. Pot ne bo dolga, ampak prav gotovo polna drugačnih odkritij.

Reši test in odkrij, kakšna avantura te čaka

Čeprav ne boš odletel z letalom ali z avtomobilom odkrival najlepših kotičkov v tujini, boš lahko končno spoznal, iz kakšnega testa je tvoja pustolovska žilica. Kako? Nič lažjega: reši osebnostni test, ki ti bo razkril, kakšen tip karantenskega turista si.

Vprašanj ni veliko, ampak ravno prav za nekaj kratkočasnih in zabavnih minut.

Pa da ne bo reševanje samo v znamenju zabave, bo mömax podaril čudovite poletne nagrade: šotor Tipi Star in viseč sedež Valencia.

Začni zabavno reševanje testa in svoj rezultat deli s prijatelji. Mogoče na ta način najdeš nove virtualne "kompanjone" za karantensko potepanje po stanovanju.

momax | Foto:

Najprej zabava, potem pa še večji žur: opremljanje doma

Obišči mömax poslovalnice in si zagotovi, da bodo tvoje počitnice doma še bolj v znamenju udobja, ki ti je najbolj pisano na kožo. V objemu prefinjene elegance, praktičnega minimalizma ali udobne domačnosti.

In pri mömaxu nadaljujejo tam, kjer so ostali marca – z najboljšimi popusti:

- 45% + -22% dodatni popust v vrednosti DDV

- 20 % na sedežne garniture

- 20 % na dnevne regale

- 25 % na klubske mizice

- 25 % na kosovno pohištvo

- do 36 % na vrtno pohištvo

Preveri še vse druge akcije TUKAJ in si čim prej uredi domače gnezdo, v katerem se boš počutil kot na najboljšem sanjskem oddihu.

momax | Foto:

Namig za lažji nakup

  • Reši test, ki ti bo pokazal, kaj potrebuješ za popolno udobje.
  • Obišči mömax in poišči svoj stil: trenutni hit je mešanica klasične nostalgije s sodobnim minimalizmom. Dodaj torej nekaj retro pridiha bolj sodobnim trendovskim kosom pohištva in ustvari čisto nov ambient.
  • Z manjšimi dodatki do velikih sprememb: ni treba, da celotno stanovanje obrneš na glavo – že z manjšimi in premišljenimi dodatki lahko dosežeš veliko: zamenjaj preproge in zavese, dodaj nove dekorativne blazine, slike in svetilke.
  • Preveri vse akcijske cene, saj te bodo nedvomno opogumile, da končno zamenjaš tisto pohištvo, ki ti popolnoma greni vsakdan.
  • Pričaraj romantično zunanjost. Če imaš vrt, teraso ali še tako majhen balkon, je letos pravi čas, da ga urediš po svojem okusu. Trend #ostanidoma bo nedvomno bolj prijeten, če bo okolica bolj domača in urejena. Mömax ima prav vse za čudovito zunanjo ureditev.

Juhuhu ...

... in takoj je videti bolje!

Ne spreglejte