Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 8. 2017,
9.23

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Velux

Foto: Velux in 1001 dar

Natisni članek

advertorial Velux mansarda

Četrtek, 24. 8. 2017, 9.23

2 meseca, 3 tedne

Iščemo najlepšo mansardo

Vsebino omogoča Velux

Foto: Velux in 1001 dar

Mansarda je prostor z nekaj omejitvami in veliko prostora za nove ideje. Letos poleti iščemo najlepšo, najbolj inovativno in domiselno mansardo. Fotografirajte jo in sodelujte v žrebanju za bon v vrednosti 300 evrov v trgovinah 1001 dar.

velux senčila | Foto:

S pravimi dodatki in razporeditvijo elementov v prostoru lahko mansarda postane udobno in prijetno domovanje. Občasno je seveda treba malce osvežiti prostor, kar lahko hitro in zelo učinkovito naredimo z novimi dodatki, ki jih lahko prilagajamo letnemu času, razpoloženju in modnim trendom.

Trenutno so zelo iskani dodatki za dom v pastelnih barvah, ki prostoru vdihnejo svežino, zračnost in kanček romantike. Z izbiro bolj pisanih dodatkov v dom vnesemo igrivost, s klasiko pa eleganco. Kakovost bivanja je namreč odvisna tudi od premišljene izbire dodatkov za dom.

Med najbolj priljubljenimi dodatki za dom so različne stenske ure, blazine, vaze, okrasne sklede, stojala, obešala, svetilke, preproge, stenske tapete. Z nekaj preprostimi ukrepi vtisnite svoj značaj tudi v svoje bivalno okolje. Najpreprostejše ideje so ponavadi tudi najučinkovitejše.

Na vrsti je vaša mansarda

1001 dar velux | Foto:

Že imate idejo, kako bi lahko polepšali, osvežili ali malce spremenili svojo mansardo?

Velux vam omogoča, da z nekaj truda pridete do čudovitih dodatkov, ki bodo v vašem domu pričarali čisto drugačno vzdušje.

Fotografirajte svojo mansardo in fotografijo naložite na spletno stran http://lepamansarda.si/. Med vsemi sodelujočimi bo Velux izžrebal nagrajenca, ki bo prejel bon v vrednosti 300 evrov za trgovine 1001 dar. Nagradna igra traja do 1. 9. 2017.

Svetloba in naklon: omejitvi, ki ju je treba izkoristiti

velux senčila | Foto:

Strešina v mansardi predstavlja omejitev, ki pa jo lahko premagamo z drugačnim izkoristkom prostora. Pod strešino lahko umestimo nižje omare in tako pridobimo več prostora v osrednjem, visokem delu.

Pri načrtovanju mansardnega prostora je pomembno, da je dovolj svetel in odprt. Tako lahko naravna svetloba in svež zrak nemoteno prehajata skozi okenske odprtine.

velux senčila | Foto:

Ne spreglejte