Hiša razgledov in udobja

Eko srebrna hiša predstavlja gradbeni napredek ter bivanje v izjemno udobnih, modernih in varčnih stanovanjih različnih velikosti z razkošnimi 4- in 5-sobnimi ter dvonadstropnimi stanovanji.

1 / 10

2 / 10

3 / 10

4 / 10

5 / 10

6 / 10

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10

Oglasno sporočilo

Na Dunajski cesti 144 v Ljubljani Eko srebrna hiša nudi najkakovostnejša stanovanja za ekološko osveščene urbane ljudi, ki želijo visoko bivalno ugodje z nizko porabo energije, svež in zdrav zrak, upravljanje stanovanja prek inteligentnega kontrolnega centra in miren prostor.

Kakovost našega življenja je povezana tudi z našim bivanjskim prostorom, saj se najbolje počutimo v lepem in zdravem stanovanju. Ob Dunajski cesti v Ljubljani je tako zrasla edinstvena večstanovanjska stavba, ki nudi najvišjo kakovost bivanja. To je Eko Srebrna hiša, ki je prva pasivna visokotehnološka večstanovanjska visoka gradnja v Sloveniji in bližnjem regionalnem okolju. Predstavlja pogled v prihodnost, saj je bivanje v pasivnih bivanjskih enotah trend, ki je v Evropi že uveljavljeni sodobni bivanjski standard.

ESH sledi novim trendom gradnje:
- energijska učinkovitost stavbe,
- povezanost s prometnimi središči,
- skrb za zdravo okolje z električnimi avtomobili in polnilnicami,
- njena fleksibilnost ekonomične porabe energije skozi čas,
- zdravo bivanje, ugodje in vrhunsko udobje.

eko srebrna hiša

V stavbi so uporabljeni materiali evropskih standardov z vsemi potrebnimi certifikati. Izvedene so bile tudi meritve energijske učinkovitosti, ki jo kontrolira EU v sklopu projekta EE – Highrise in po pravilniku o metodologiji izdelave in izdaji energetskih izkaznic stavb objekt spada v najučinkovitejši energetski razred A1 (8kwh/m2a). Ekološki materiali skupaj z vgrajenimi sistemi omogočajo racionalno rabo energije in zdravo bivalno okolje, z zmanjšanim ogljičnim odtisom. Zato zaradi vsega naštetega Eko srebrna hiša lastnikom stanovanj poleg nizkih stroškov bivanja omogoča tudi ugodno investicijo in zaslužek pri morebitni poznejši prodaji stanovanja.

To je še en dokaz, da značaj Eko srebrne hiše temelji na energetsko varčni zasnovi. Zaradi vseh naštetih prednosti bo bivanje v Eko srebrni hiši zadovoljilo različne strokovne profile ljudi kot tudi raznovrstne družine in aktivne posameznike.

eko srebrna hiša

Oglasite se v Eko srebrni hiši na Dunajski 144 v Ljubljani v prodajni pisarni in se prepričajte o naših bivanjskih prednostih ali pa se prijavite na ogled stanovanj.

Info/prodaja; prodaja@akropola.si
Špela Nosan 041 686 965
Gregor Kruhar Pegam 040 666 633

EKO SREBRNA HIŠA d.o.o. prodaja lastno nepremičnino.

Vsa stanovanja in vse certifikate si lahko pogledate na naših spletnih straneh: www.ekosrebrnahisa.si in www.ee-highrise.eu.

FB: https://www.facebook.com/EkosrebrnahisaLjubljana/

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano