SiolNET. Sportal Tenis
1,88

termometer

  • Messenger
  • Messenger

"Sploh se ne spomnim Šarapove"

1,88

termometer

 | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Garbine Muguruza, sedma teniška igralka sveta, je pred kratkim spregovorila o Mariji Šarapovi in istospolno usmerjenih teniških igralkah. Teh naj bi bilo v svetu tenisa kar nekaj.

Iz izjav nekaterih teniških igralk smo večkrat lahko razbrali, da Marija Šarapova ni najbolj priljubljena igralka na teniški turneji. Veliko igralcev je povedalo svoje mnenje o njenem dopinškem škandalu, zadnja med njimi pa je španska igralka Garbine Muguruza, ki se je izrazila ne poseben način. Marija Šarapova bo lahko znova zaigrala konec aprila na turnirju v Stuttgartu.

"Igralcev to sploh ne zanima. Osebno se niti ne spomnim, kdo je Marija Šarapova. Za organizatorje turnirja je to dobra novica, saj bo zaradi nje veliko medijskega zanimanja, vendar še enkrat povem, nas to ne zanima preveč."

Garbine Muguruza je lani zmagala na OP Francije. | Foto: Garbine Muguruza je lani zmagala na OP Francije.

V slačilnici se drži bolj zase

Pred časom je Ekatarina Bičkova razkrila kar nekaj skrivnosti iz teniškega sveta. Spregovorila je tudi o istospolno usmerjenih igralkah na turneji. Tudi o tem Muguruza ni imela veliko povedati. "Ne morem povedati, kako je v resnici. Če sem iskrena, se v slačilnici držim bolj zase."

Že lani je Španka v enem izmed intervjujev dejala, da je med znanimi teniškimi igralkami malo pravih prijateljstev. "Zaradi teh besed so me kritizirali. To sem sprejela, čeprav me ni nihče vprašal, zakaj sem to rekla. To me je prizadelo," je še povedala zmagovalka lanskega OP Francije.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin