Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 3. 2015,
13.26

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Novak Đoković John Isner Indian Wells

Torek, 17. 3. 2015, 13.26

8 let, 5 mesecev

Novak Đoković: Mučil sem se

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Najboljši teniški igralec Novak Đoković se je pošteno namučil, da se je prebil v četrti krog turnirja serije masters v Indian Wellsu. Srb je bil vse prej kot zadovoljen s svojo igro.

Novak Đoković se je v tretjem krogu pomeril z Albertom Ramosom. Dvoboj je dobil po dveh nizih. Na osrednjem igrišču se je videlo, da Beograjčan ni najbolj razpoložen. Med dvobojem je celo zahteval medicinsko pomoč. Je to morda znak za alarm v njegovi ekipi? Prvi igralec sveta se bo v naslednjem krogu udaril z ameriškim bombarderjem Johnom Isnerjem.

"Zagotovo nisem igral tako dobro kot v prvem dvoboju, ampak zmaga je zmaga. Zelo sem se mučil. Naredil sem preveč neizsiljenih napak, prav tako se nisem najbolje počutil na osnovni liniji. Proti koncu dvoboja sem se počutil že nekoliko bolje in upam, da bo tako tudi v naslednjem dvoboju," je takoj po dvoboju povedal Đoković, ki je storil kar 32 neizsiljenih napak.

"Proti njemu bo popolnoma drugačen dvoboj"

Nole, ki je na turnir prvič pripotoval s svojo družino, v Indian Wellsu lovi že svojo četrto turnirsko zmago. Nazadnje je zmagal lani, potem ko je v finalu premagal Rogerja Federerja. V naslednjem krogu ga čaka domačin John Isner. "Proti njemu bo popolnoma drugačen dvoboj, saj ne bo toliko igre z osnovne črte in dolgih izmenjav žogic. Veliko bo odvisno od servisa in vračanja začetnih udarcev. Ves dvoboj lahko odloči le nekaj točk. Ima odličen servis, in če bo imel dober dan, bo to zagotovo zelo težek dvoboj," je še povedal 27-letni Srb.

Igralca sta se pomerila že lani v polfinalu, ko je bil boljši Novak, leta 2012 pa je moral prvi lopar sveta visokoraslemu Američanu priznati premoč. Isner, ki je na 71. mestu svetovne lestvice, trenutno ni v najboljši formi, vendar pred domačimi gledalci vedno igra vrhunski tenis.

Ne spreglejte