SiolNET. Sportal Sportal +
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sportalovo ime leta 2012

1

termometer

Na Sportalu začenjamo že z devetim izborom za Sportalovo ime leta. Kateri športnik ali športnica vas je v letu 2012 najbolj navdušil?

Leto 2012 si bomo na športnem področju zapomnili po izjemni pestrosti dogodkov, v Sloveniji pa še posebej po številnih dosežkih naših športnic in športnikov. Vse te uspehe smo na Sportalu podrobno spremljali in vsak teden s pomočjo vaših glasov izbrali športnika tedna. Izmed tedenskih športnih junakov, pa smo konec leta sestavili tabelo devetih kandidatov, za katere lahko glasujete spodaj. S seznama je žal odpadel marsikateri športnik, ki bi si zaslužil uvrstitev na lestvico, vendar smo se držali načela, da mora biti vsak kandidat najprej športni junak tedna.

Športnik ali športnica, ki bo prejel največ glasov bo na koncu postal Sportalovo ime leta 2012 in se tako pridružil dosedanjim zmagovalcem: RK Celje Pivovarna Laško (2004), Mitja Petkovšek in Aljaž Pegan (2005), Anže Kopitar (2006), Petra Majdič (2007), Primož Kozmus (2008), Peter Kauzer (2009), Petra Majdič (2010) in Peter Kauzer (2011).

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin