Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 6. 2024,
10.33

Osveženo pred

1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,13
RK Trimo Trebnje

Natisni članek

Četrtek, 20. 6. 2024, 10.33

1 mesec

Posoja se je iztekla

Matic Anton Pipp se vrača v Trebnje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,13
slovenska rokometna reprezentanca, trening, rokomet splošna, rokometna žoga | Foto Grega Valančič/Sportida

Foto: Grega Valančič/Sportida

K slovenskemu rokometnemu prvoligašu Trimu Trebnje se po enoletni posoji pri LL Grosist Slovanu znova vrača levokrilni igralec Matic Anton Pipp, so potrdili na spletni strani. V novi sezoni bo tvoril levokrilni položaj skupaj z Darkom Cingesarjem, ki ostaja zvest trebanjskim levom tudi v prihodnje.

Nekdanji slovenski mladinski reprezentant Pipp je ob novem strategu Radoslavu Stojanoviku in izkušenemu reprezentančnemu vratarju Urbanu Lesjaku nova okrepitev trebanjskih levov za sezono 2024/2025.

Prvo priložnost v članski konkurenci je dobil pri rosnih 18. letih, v Trebnje pa se vrača z enoletne posoje iz prestolnice, kjer je bil z doseženimi 160 zadetki najboljši strelec LL Grosist Slovana.

"Ekipa se od prejšnje sezone ni pretirano spremenila in menim, da smo dovolj kakovostni, da se lahko uspešno borimo za vse tri domače lovorike ter dobro zastopamo trebanjski klub na evropski rokometni sceni," je dejal.

Anton Janc, predsednik RK Trimo Trebnje, je poudaril, da je Pipp v pretekli sezoni postal četrti strelec Lige NLB. "Verjamemo, da bo prinesel ekipi dodatno energijo v napadu in obrambi ter pripomogel k doseganju zastavljenih ciljev."

EP v rokometu: Slovenija : Norveška slovenska rokometna reprezentanca Urban Lesjak
Sportal Urban Lesjak izbral Trebnje
Ne spreglejte