Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 11. 2012,
19.35

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

liga prvakov liga prvakov

Četrtek, 15. 11. 2012, 19.35

8 let

Kljub virusu gredo po zmago

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Po enomesečnem premoru od lige prvakov, rokometaše Velenja v soboto čaka gostovanje pri francoskem Chamberyju. K zadnjeuvrščeni ekipi skupine C se "ose" odpravljajo nekoliko oslabljene.

Dve zmagi in dva poraza je izkupiček, s katerim se lahko po štirih odigranih krogih najelitnejšega tekmovanja v Evropi pohvali Gorenje. Sedaj, po enomesečnem premoru jih čaka nadaljevanje tekmovanja. Srečali se bodo s tekmecem, ki kar nekoliko presenetljivo na računu nima še niti ene točke. "Prav gotovo nas čaka težak obračun, saj je Chambery v zadnjih tekmah dvakrat suvereno premagal Toulouse. Ekipa je nedvomno kakovostna, ne vem, zakaj je še brez točk. Bržkone ni izkoristila potenciala, ki ga ima. Po mojem mnenju so v skupini C vsekakor konkurenti za prva tri mesta. Pri njih smo že gostovali in takrat izgubili, doma pa zmagali," se Branko Tamše spominja sezone 2009/2010.

Če je ekipo Gorenja na začetku sezone krasilo precej dobro zdravstveno stanje, je trenutno nekoliko drugače. "Ose" je napadel virus in "položil", upajmo da ne preveliko število igralcev. "Najprej je zbolel Peter Pucelj, potem Luka Dobelšek in Niko Medved. Tudi Marko Bezjak ima težave, na bolniški je še Dino Bajram. Upam, da se bo to ustavilo in ne bo podlegel še kdo. Želim si, da se pripravimo čim bolj optimalno, saj bomo vse igralce potrebovali vseh 60 minut," je še dejal trener, ki upa, da do nedeljske tekme ne zboli še kdo. "Želim si, da nas v Francijo odpotuje čim več in da bomo zaigrali v optimalni postavi. Točka ali dve bi bil lep uspeh, za katerega bomo garali vso tekmo."

Velenjčani bodo preko Zagreba in Müchna v Chambery odpotovali v soboto zjutraj. Tekma bo na sporedu v nedelj ob 19. uri, pravico na njej pa bosta delila slovaška sodnika Michal Badura in Jaroslav Ondogrečula.

Ne spreglejte