Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 8. 2016,
17.29

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,65

Natisni članek

Rio 2016 Peter Kauzer

Nedelja, 14. 8. 2016, 17.29

6 let, 6 mesecev

Peter Kauzer je ostal brez besed #video #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,65
Peter Kauzer sprejem Hrastnik Rio 2016 | Foto Matej Leskovšek

Foto: Matej Leskovšek

V Hrastniku se je znova zbrala velika množica navijačev slovenskega srebrnega junaka Petra Kauzerja, ki je ob vsem tem ostal brez besed.

Peter Kauzer je bil ob svojih dozdajšnjih uspehih vajen vsega. Tokrat pa so ga domačini pustili brez besed, saj so ga pričakali v zares velikem številu. Čeprav se je Peter šele v soboto v poznih urah vrnil domov, pa mu na odru ni zmanjkalo energije za svoje najzvestejše navijače. Ni bil poln samo trg, ampak tudi okoliški balkoni.

Na osrednjem odru se je zbralo veliko tistih, ki so Hrastničanu predali razna darila. Sam se je pozneje spomnil na svojega športnega maserja, ki mu je pomagal v težkih časih. To je Urban Komac, ki mu je ramo pozdravil do te mere, da se je lahko znova vrnil k vrhunskemu športu. Peter Kauzer si je namreč leta 2014 na tekmi svetovnega pokala poškodoval ramo, da je moral izpustiti celotno sezono. Vrnil se je še močnejši.

Peter, ti si car

Najboljšemu slovenskemu kajakašu vseh časov so pripravili tudi priredbo pesmi znamenite pevke Tine Turner – Simply The Best. Slovenska izvedba ima naslov – Peter, ti si car. Pesem so ob prihodu zapeli tudi vsi njegovi sokrajani. Vas zanima, kako je slišati nova hrastniška uspešnica?

Jo bo končno poročil?

Velik aplavz je požel tudi eden najbolj zaslužnih za uspehe Petra Kauzerja. To je nihče drug kot njegov prvi trener, hkrati pa tudi njegov oče Peter Kauzer starejši, ki nam je zaupal, da se mu je ob tem uspehu odvalila skala s srca. Po tej osvojeni medalji je veliko govoric, da se bosta starša srebrnega olimpijca končno poročila. "Mogoče bo pa tudi do tega prišlo, se moramo še malo pogovoriti," je bil nekoliko skrivnosten Peter Kauzer starejši.

Seveda na koncu brez šampanjca ni šlo ... Zagotovo bo v nedeljo v Hrastniku še dolga noč.

Pred prihodom Petra Kauzerja

Ko je Peter Kauzer stopil na sceno ...

Slovenska himna v čast Petru Kauzerju

Ne spreglejte