Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 12. 2007,
13.33

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 27. 12. 2007, 13.33

8 let, 5 mesecev

Zahovič proti Pavlinu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Slovenski ljubitelji malega nogometa na odboj bodo prišli na svoj račun 5. in 6. januarja, ko bo v Mariboru na sporedu All Stars zimska liga. Nastopilo bo kar nekaj znanih imen ...

Desetim članom PrveLige Telekom Slovenije se bosta na povabilo prirediteljev pridružila še Mura 05 in Olimpija Bežigrad. Vsaka nastopajoča ekipa ima na turnirju All Stars zimska liga pravico do dveh gostov.

Tako bosta v dresu sedemkratnih državnih prvakov iz Maribora nastopila športni direktor Zlatko Zahovič in pa nepozabni Dalmatinec Stipe Balajić, kar se imenitno ujema s priporočilom Združenja prvoligašev, ki je stremelo k temu, da bi se v vlogi gostov predstavili nekdanji asi slovenskih zelenic.

''Nekdanji'' slovenski reprezentant in velemojster prostih strelov Nastja Čeh se bo predstavil občinstvu kot igralec Drave, pri Celjanih pa bo skušal spomniti na ''stare dobre'' čase Faik Kamberovič, ki je bil v sezoni 1996/97 tudi najboljši strelec državnega prvenstva.

Večni derbi v nedeljo

V uvodnem skupinskem delu tekmovanja bo zagotovo vzbudila največ zanimanja nedeljska tekma med ''večnima'' tekmecema iz Maribora in Ljubljane. Barve Olimpije Bežigrad bodo branili dolgoletni kapetan ''zlate'' generacije Aleš Čeh, eden najboljših slovenskih igralcev v zadnjem desetletju Miran Pavlin in pa ''neustrašni'' borec Amir Karič, ki je z Mariborom pred osmimi leti sodeloval v znamenitem evropskem pohodu v ligi prvakov.

Za Interblock bosta nastopila Dušan Kosič, rekorder po številu nastopov v slovenskem prvoligaškem prostoru v obdobju samostojne državnosti ter napadalec Matjaž Florjančič, ki je oplemenitil imenitno kariero pri številnih italijanskih članih Serie A in Serie B.

To pa še zdaleč ni vse, saj svojih ekip še ni razodela preostala polovica nastopajočih ...

Ne spreglejte