Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
2. 3. 2014,
10.33

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Prva liga Telekom Slovenije NK Maribor NK Maribor NK Olimpija NK Olimpija NK Koper NK Krško NK Zavrč NK Domžale NK Krka NK Celje NK Rudar ND Gorica

Nedelja, 2. 3. 2014, 10.33

7 let, 12 mesecev

Večni derbi se je končal brez zmagovalca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V 15. krogu Prve lige Telekom Slovenije sta se Olimpija in Maribor v polnih Stožicah razšla z 2:2. Nogometaši Celja zmagali v Zavrču. Rudar je v Velenju premagal Koper. V Novi Gorici zmaga Domžal.

V Zavrču je na klopi domačih debitiral legendarni Milko Djurovski, ki je nasledil Petra Paculta, Avstrijec je v Zavrču zdržal le dve tekmi, a s prvo tekmo na klopi novega kluba ne more biti zadovoljen. Pred domačimi navijači je namreč izgubil proti do tega kroga zadnjeuvrščenemu Celju. Iztok Kapušin je tako prišel do prve zmage na klopi Celjanov, ti so tri točke osvojili prvič po 6. krogu. Zanimivo, tudi takrat so premagali Zavrč. To je pravzaprav edini klub, ki so ga premagali v tej sezoni. Zmagoviti gol je za goste zabil Hrvat Marko Pajač, ki se je sredi tedna izkazal tudi z golom v mreži Olimpije v pokalnem tekmovanju pri remiju z 2:2.

V Velenju je pri Rudarju, ki je sredi tedna v pokalu premagal Maribor, gostoval Koper z novim trenerjem Slavkom Matićem in izgubil. Tik pred koncem tekme je za zmago Velenjčanov zadel nekdanji slovenski reprezentant Elvedin Džinić. Koper tako na novo zmago čaka že štiri prvenstvene kroge.

Maribor izpustil zmago v izdihljajih srečanja

Večni derbi v Stožicah se je končal brez zmagovalca. Maribor je v Stožicah vodil že z 2:0, nato pa je Andraž Šporar z dvema goloma zagotovil Olimpiji točko. Moral bi biti odigran že 24. oktobra, a je bil prestavljen na 21. november.

Vrtnice so igrale z Domžalami. To je bil dvoboj ekip, ki sta na razpredelnici najbližje Olimpiji. Gostje so zmagali z golom Miha Blažiča v 83. minuti. S tem so se Domžale izenačile po točkah z Novo Gorico.

V vedno zanimivi dolenjsko-posavski poslastici sta se udarila Krka in Krško. Tokrat so bili z 2:0 na Portovalu boljši domačini.

Ne spreglejte