Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 8. 2008,
8.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 1. 8. 2008, 8.16

8 let

Urbanč: Premagamo lahko vsakogar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Nogometaši MIK CM Celja bodo v 3. krogu PrveLige Telekom Slovenije v drugi domači tekmi gostili Domžale brez poškodovanega Kačičnika.

"Rumeno-modri" so uvodni prvenstveni preizkušnji opravili z odliko. Šest točk in vrh lestvice je tisto, kar so si pri prvoligašu iz mesta ob Savinji lahko le želeli. Toda 180 prvenstvenih minut je premalo za kovanje v zvezde in širše prognoze, še odgovor več o letošnji kakovosti Celjanov pa lahko ponudi že sobotna preizkušnja Celjanov z aktualnimi prvaki iz Domžal.

Agresivno in požrtvovalno

Tekmo z ekipo, ki jo je v še lanski sezoni vodil sedanji trener "grofov" Slaviša Stojanovič, z nestrpnostjo pričakuje tudi dvakratni strelec v minulem obračunu z Dravo, Dejan Urbanč. "Dobri rezultati so dober obet pred sobotnim dvobojem in pravo povabilo za navijače. Lahko premagamo vsakega nasprotnika, le maksimalno agresivno in požrtvovalno moramo odigrati. Če bomo dali vse od sebe, potem tudi rezultati ne bodo izostali," razmišlja svetlolasi vezist, ki se je na kratko dotaknil še nedeljska obračuna na Ptuju: "Prvič mi je uspelo na eni tekmi zabiti dvakrat. Zelo sem vesel obeh zadetkov, hkrati pa tudi zmage. Vemo kaj zmoremo in imamo še veliko rezerv. Obeti pa so več kot dobri."

Poškodovan Kačičnik

Trener Stojanovič v soboto najverjetneje ne bo mogel računati na Aleša Kačičnika, ki si je na srečanju s Crveno zvezdo poškodoval stegensko mišico in ga čaka desetdnevna rehabilitacija.

Toda novinec v celjskem dresu kljub temu ohranja kanček upanja na nastop: "Če bo obstajala najmanjša možnost za nastop, potem bo zagotovo na zelenico pritekel že proti Domžalčanom. Najverjetneje pa me gre ponovno v kadru pričakovati v naslednjem krogu proti Nafti."

Ne spreglejte