Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Ponedeljek,
6. 1. 2014,
10.24

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

NK Olimpija NK Olimpija Sašo Udovič Aleksander Radosavljević Milan Anđelković

Ponedeljek, 6. 1. 2014, 10.24

3 leta, 8 mesecev

Udovič želi mlajšo Olimpijo, trije odšli

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Novi športni direktor Olimpije Sašo Udovič je nakazal smernice, na katere se bo naslanjal pri delu in oblikovanju kadrovske politike v zmajevem gnezdu. Prednost posveča mlajšim kandidatom.

Po Srbu Đorđetu Ivelji, ki je Ljubljano zapustil le nekaj dni po koncu jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije, je bilo treba na nove potrjene odhode iz Olimpije počakati do začetka novega leta. Takrat je postalo jasno, da bodo zeleno-beli v času, ko bo z njimi sodeloval športni direktor Sašo Udovič, največjo pozornost posvečali mladim nogometašem. Trije bolj izkušeni, ki so dres Olimpije nosili le nekaj mesecev, se tako po hitrem postopku poslavljajo, Udovič pa napoveduje, da bi lahko javnost v kratkem izvedela imena prvih novincev. "Do konca tekmovalne sezone je cilj uveljaviti nekatere mlade, domače igralce in v skladu s tem smo se sporazumno razšli s tremi nogometaši, ki sem jim zahvaljujem za prispevek v jesenskem delu sezone. V prihodnjih mesecih želimo sestaviti okostje ekipe, ki bo nosila glavnino bremena v prihodnosti. Želim si mlade, živahne, poletne Olimpije. V skladu s tem se pogovarjamo z nekaterimi nogometaši, kmalu bomo javnosti sporočili imena prvih novincev," je povedal nekdanji reprezentančni napadalec, ki bo skušal med prvimi najti novega kandidata za položaj levega branilca.

Kdo bo novi levi bočni branilec?

V tej sezoni so levi branilci na štadionu v Stožicah ena izmed največjih težav, saj Hrvat Davor Bagarić ni upravičil pričakovanj (čeprav je bil v času, ko je igral za Koper, uvrščen med najboljšo enajsterico prvenstva), v zadnjih krogih pa se (tudi zaradi poškodbe) ni naigral Tadej Apatič.

Eden izmed kandidatov za zapolnitev vrzeli se ponuja sam po sebi, saj je Matija Škarabot pred tedni končal sodelovanje s Kekovo Reko. S statusom prostega igralca išče novega delodajalca, profil občasnega reprezentančnega kandidata, ki je pri Rijeki zapravil mesto prvokategornika zaradi vse pogostejših zdravstvenih težav, pa je takšen, da bi Olimpiji ustrezal v boju za višja mesta.

Ne spreglejte