Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
11. 2. 2008,
12.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 11. 2. 2008, 12.12

8 let

Šuler debitiral z zadetkom

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V prvi belgijski ligi sta v dresu Genta debitirala Zlatan Ljubijankič in Marko Šuler. Nekdanji nogometaš HiT Gorice se je vpisal celo med strelce. Gol je na Cipru zabil tudi Tonči Žlogar.

Italija Samir Handanovič je v nedeljo zaključil 'trojček' zaporednih domačih tekem proti najmočnejšim italijanskim klubom. Po Milanu in Interju je v Vidmu tokrat gostoval Juventus. Klub slovenskega reprezentanta, ki je spet branil 90 minut, je sicer vodil, a ob koncu vseeno izgubil z 1:2. Cagliari je pred domačimi navijači remiziral proti Parmi z 1:1, Jana Koprivca pa ni bilo v moštvu, saj je poškodovan.

V drugi ligi je Piacenza pred domačimi navijači izgubila z Brescio (2:4). Zlatko Dedič se je še drugič vpisal med strelce pri Piacenzi, ko je v 39. minuti uspešno realiziral enajstmetrovko, ki jo je priigral sam. Jasmin Handanovič spet ni branil za Mantovo, ki je izgubila proti Messini z 0:1. Anej Lovrečič ni sodeloval pri zmagi Lecceja proti Triestini z 1:0.

Španija Branko Ilič spet ni igral za Betis, ki je gostoval na Mestalli in proti Valencii izgubil z 1:3.

V drugi ligi ni igral niti Dalibor Stevanovič, ki še vedno čaka na debi v dresu Alavesa, ki je tokrat premagal Sevillo Atletico z 1:0.

Nemčija V prvi ligi je Energie Cottbus Bojana Prašnikarja gostoval pri Bochumu in osvojil točko (3:3). Klemen Lavrič je za Duisburg igral v prvem polčasu pri porazu proti Wolfsburgu z 1:2. Mišo Brečko si je remi njegovega HSV proti Bayerju Leverkusnu (1:1) ogledal s klopi za rezervne nogometaše.

V drugi ligi je Aue brez Ljubiše Štrbca s 3:1 premagal Offenbach. Wehen je brez kaznovanega Aleša Kokota zmagal z 2:0 v Osnabrücku, medtem ko je Koblenz z 0:1 izgubil proti Augsburgu. Matej Mavrič je sedel na klopi za rezerve, medtem ko Goran Šukalo ni igral zaradi poškodbe.

Francija Bojan Jokič je igral v prvem polčasu pri gostovanju Sochauxa pri prvaku iz Lyona (poraz z 1:4). Valter Birsa je priložnost dočakal v 78. minuti, ko je vstopil v igro, a ni preprečil poraza proti najboljšemu francoskemu klubu zadnjega desetletja.

Anglija V drugi ligi je West Bromwich prepustil vodilni položaj na prvenstveni razpredelnici. Z 1:2 je tokrat izgubil proti Barnsleyju. Robert Koren zaradi poškodbe ni igral, medtem ko je bil Boštjan Cesar v prvi postavi, a se ni najbolj izkazal. Bil je krivec za prvi gol na tekmi, prejel rumeni karton in trener ga je ob polčasu pustil v garderobi.

Belgija V prvi ligi sta debi v dresu Genta končno dočakala Marko Šuler in Zlatan Ljubijankič. Šuler je igral vseh 90 minut in v 47. minuti zadel za 1:1 na tekmi proti Zulte-Waregemu, a je slednji kasneje zabil še en gol in zmagal z 2:1. Ljubijankič je v igro vstopil v 81. minuti.

Grčija Olympiakos je s 4:0 premagal Panionis. Mirnes Šišič je v igro prišel v 82. minuti.

Izrael Mitja Mörec z Maccabijem Herzlyjo nadaljuje z dobrimi igrami. Tokrat je remiziral z 1:1 proti Ashdodu, za katerega je igral nekdanji napadalec Maribora Dimitar Makriev. Oba sta igrala 90 minut.

Nizozemska Groningen je z 1:2 izgubil proti Vitesseju., Tim Matavž pa ni igral.

Ciper Tonči Žlogar je z Anorthosisom spet zmagal in nezadržno koraka k naslovu prvaka. Tokrat je s 5:1 premagal Achnas, enega izmed zadetkov pa je v 44. minuti, ko je zadel za 2:0, prispeval tudi reprezentant Slovenije.

Ne spreglejte