Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 9. 2008,
17.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Torek, 23. 9. 2008, 17.37

8 let

Ševčenko: Mourinho se ni nič spremenil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ukrajinski napadalec Andrej Ševčenko, ki je v nedeljo v derbiju kroga proti Laziu presedel na klopi za rezervne igralce, še, vključno z ekipo, ne razmišlja o nedeljskem dvoboju proti Interju.

Italijanski AC Milan, ki je v prvih dveh krogih domačega prvenstva nanizal dva zaporedna poraza, najprej so Milančani na domačem štadionu morali priznati premoč Bologni, zatem pa so v gosteh klonili še proti Genoi, so v nedeljo na San Siru vendarle zablesteli in vknjižili prvo prvenstveno zmago.

"Naša ekipa je odigrala odlično tekmo. Zmaga je povsem zaslužena in prišla je kot nagrada za naš trud," je dejal Andrej Ševčenko, ki mu Carlo Ancelotti na srečanje proti Laziu ni ponudil priložnosti za igranje. Zaradi tega pa Ukrajinec ni bil niti malo zaskrbljen. "Na treningih delam zelo dobro in počasi se vračam v staro formo. Kar se tiče zadetkov pa moram priznati, da se ne sekiram, saj bodo prišli kmalu. Poznam namreč način igre Milana in lahko sem koristen v različnih vlogah, trener pa ve, da sem vedno na razpolago za igranje," je poln optimizma dejal Ševčenko, ki je med leti 1999 in 2006 za Milan v italijanskem prvenstvu odigral kar 208 tekem in dosegel 127 zadetkov.

Najprej Reggina, šele nato Inter

Izbranci Ancelottija pa se bodo v sredo, v 4. krogu italijanskega prvenstva, pomerili z Reggino, v nedeljo pa jih čaka sila zanimiv obračun, ko se bodo, sicer v vlogi domačina, skušali zoperstaviti milanskemu Interju, ki na lestvici z dvema zmagama in remijem zaseda prvo mesto.

"Naše misli so tokrat najprej usmerjene zgolj na dvoboj z Reggino. Jasno pa je, da bi bilo za nas v nedeljo zelo pomembno zmagati na derbiju," je dejal nogometaš, ki se je v italijansko prestolnico mode v poletnem prestopnem roku iz londonskega Chelseaja vrnil kot zveneča okrepitev. Nekdanji dobitnik Zlate žoge se bo tako na mestnem derbiju srečal s trenerjem Interja, Joseom Mourinhom, ki mu je nekoč "poveljeval" v Londonu. "Mislim, da se Mourinho v odnosih ni prav nič spremenil glede na čas, ko je delal še v Angliji. Vedno je povedal, kar je mislil in ima svoj način gledanja na vse," je za konec dejal Ševčenko, ki se v dveh letih na Otoku sicer ni najbolje znašel.

Ne spreglejte