Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 4. 2013,
23.13

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Real Madrid Borussia Dortmund Sergio Ramos

Torek, 30. 4. 2013, 23.13

8 let, 5 mesecev

Ronaldo: Zaslužili bi si finale

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Real Madrid je tretjič zapored izpadel v polfinalu lige prvakov, drugič pa ga je izločil nemški klub. Sergio Ramos je razlog našel v neizkoriščenih priložnostih.

Real Madrid bi že v prvem delu prvega polčasa lahko nadoknadil zaostanek (1:4) s prve tekme, vendar Gonzalo Higuain, Cristiano Ronaldo in Mesut Özil z bližine niso dosegli gola. Nekajkrat pa se je izkazal Roman Weidenfeller, ki je bil na tekmi v Madridu glavni junak Borussie. Ob koncu srečanja sta ga le premagala Karim Benzema in po podaji francoskega napadalca Sergio Ramos ter poskrbela za napeto končnico. "Škoda, ker nam ni uspelo. Včasih je treba kdaj izgubiti tekmo, to je nogomet. Že v Dortmundu bi mogli igrati kot smo tokrat. Žal mi je zaradi navijačev. Bili smo zelo blizu finala, vendar so nas stale zapravljene priložnosti iz prvega polčasa," je dejal, ob odsotnosti Ikerja Casillasa, kapetan Real Madrida.

Po tekmi je spregovoril tudi z 12. goli do polfinala prvi strelec lige prvakov. "Odločilna je bila prva tekma, vendar tokrat smo dokazali, da smo ekipa, ki bi si zaslužila biti v finalu. Izpustili smo nekaj izjemnih priložnosti, gole pa dosegli prepozno. Čestitam navijačem za podporo," je dejal Cristiano Ronaldo.

Real Madrid je v prvenstvu že precej točk za vodilno Barcelono, zato bo sezono skušal končati z osvojenim pokalom.

Ne spreglejte