Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Petek,
25. 1. 2008,
9.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 25. 1. 2008, 9.48

8 let

Remi Drave in Osijeka, Kronaveter v Italiji

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Drave so odigrali še tretji prijateljski dvoboj v Hercegovini. V so se v Međugorju brez pomoči Roka Kronavetra razšli s hrvaškim prvoligašem Osijekom z 0:0.

Izbranci Milana Đuričića so se pomerili proti klubu, v katerem je nekoč kot igralec in trener deloval sedanji trener Ptujčanov. Obe ekipi sta še kako navezani na reko Dravo, ki predstavlja zaščitni znak tako ''mesta kurentov'' kot tudi prestolnice Slavonije. Dvoboj se je končal s ''prijateljskih'' 0:0. Osijek je v prvem polčasu na štadionu SC Cercle International v Međugorju zapravil strel z bele točke. Tomaž Murko je v 32. minuti ubranil enajstmetrovko Karlu Primorcu, v nadaljevanju pa sta ostali mreži na obeh straneh nedotaknjeni. Drava je nastopila v začetni postavi Murko, Fabio, Prejac, M. Emeršič, Grižonič, Mandič, Bošnjak, Drevenšek, Zilić, Kelenc in Kmetec, kasneje pa so dobili priložnost še Zagoršek, Calamante, Filipovič, Sahiti, I. Emeršič, Tisnikar, Horvat, Ogu, Štrukelj in Grbec.

Kronaveter vendarle zapušča Dravo?

V vrstah Ptujčanov je na četrtkovi tekmi manjkal 21-letni zvezni igralec Rok Kronaveter, ki se v teh dneh nahaja v Italiji. ''Čakam na razplet, več pa bo znanega v prihodnjih dneh. Zavedam se, da se bliža konec prestopnega roka, zato je potrebno pohiteti. Možnosti za prestop so v tem trenutku nekako 50 proti 50, če bi jih ocenil v odstotkih. Važno pa je tudi, da nimam več nikakršnih težav z gležnjem in sem povsem zdrav,'' je povedal za Sportal mladi nogometaš, ki ste ga bralci in bralke Sportala izbrali za najboljšega igralca v PrviLigi Telekom Slovenije v minuli sezoni. Za usluge nekdanjega člana mariborskega Železničarja naj bi bil še kako zagret član Serie A Livorno, kar pa mladi slovenski reprezentant ni hotel potrditi ''naglas''. ''O tem raje še ne bi govoril. Počakajmo raje še nekaj dni ...''


Prijateljska tekma:

Osijek : Drava 0:0

Ne spreglejte