Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 8. 2008,
19.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 1. 8. 2008, 19.13

8 let

Rakovič: Čaka nas pravi spektakel

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nogometašem Interblocka so kroglice v Nyonu v 2. krogu kvalifikacij pokala UEFA namenile nemško Hertho. O samem žrebu so spregovorili nekateri akterji ljubljanske zasedbe.

Ermin Rakovič, kapetan Interblocka: "Gre za atraktivno ekipo, ki je nedvomno absolutni favorit. Menim, da nas čaka dobra tekma in pravi spektakel. Nismo brez možnosti, saj imamo kvalitetno ekipo in poskušali bomo presenetiti. Sam osebno sem si želel, da bi nam žreb namenil Angleže ali Nemce, tako da lahko rečem, da se mi je želja izpolnila. Lahko bi sicer dobili lažja nasprotnika, kot sta Austria Dunaj ali Debrecen, vse ostale ekipe so namreč izrazite favoritke. Pri Herthi bi izpostavil napadalca Marka Pantelića, nevarnih pa je še kar nekaj preostalih igralcev. Gre namreč za vrhunsko ekipo, a nogomet je nepredvidljiv in nismo povsem brez možnosti. Lahko se namreč zgodi marsikaj …"

Grabič: Želel sem si atraktivno ekipo

Dejan Grabič, igralec Interblocka: "Dobili smo enega težjih nasprotnikov, kar je bilo na žrebu sploh možno. Hertha je atraktivna nasprotnica in sam osebno sem zadovoljen z žrebom. Kar se tiče mojih želja, sem si želel zgolj to, da dobimo atraktivno ekipo. Pri berlinski ekipi, ki jo sicer dobro poznam, bi izpostavil srbskega reprezentanta Pantelića, branilca in hrvaškega reprezentanta Šimunića ter člana nemške izbrane vrste in kapetana Herthe, Friedricha. Pomembno je, da smo uspešno preskočili prvo oviro in se uvrstili v drugi krog, sedaj pa bomo videli, kam sodimo. Vsekakor pa obstajajo možnosti za napredovanje."

Rodić: Ne bomo se predali

Aleksandar Rodič, igralec Interblocka: "Dobili smo najtežjega tekmeca. Mislim, da nas čaka zelo, zelo težka tekma … A kljub vsemu to ne pomeni, da proti Herthi ne moremo igrati. Ne bomo se predali in sem optimist. Koga sem si želel za nasprotnika? Odkrito rečeno, s tem se nisem obremenjeval, res pa je, da bi lahko dobili veliko lažjega tekmeca. Vsekakor pa bodo v našem klubu poskrbeli za ogled kakšne tekme Herthe, da se bomo lahko za dvoboj pripravili kar se da dobro. Pri Herthi poznam predvsem Pantelića in Šimunića, ostalih namreč ne poznam."

Ne spreglejte