Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 3. 2009,
8.31

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 18. 3. 2009, 8.31

8 let, 1 mesec

Protega: Aprilske tekme bodo "veselica"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Po drugem spomladanskem porazu edinega ljubljanskega prvoligaša proti branilcem naslova je svoje razmišljanje podal direktor Interblocka Nenad Protega ….

Ljubljanska zasedba je v soboto v mestu ob Kamniški Bistrici še drugič v spomladanskem delu sezone ostala praznih rok. Po remiju na uvodnem srečanju proti Luki Koper, porazu proti velenjskemu Rudarju in zmagi nad Labodom Dravo, so Ljubljančani v statistiko vpisali nov poraz, potem ko je njihovo usodo z dvema zadetkoma zapečatil 28-letni prekmurski napadalec Jože Benko. A kljub porazu so v taboru "kockarjev" s predstavo na domžalskih nogometnih zelenicah zadovoljni, Nenad Protega pa je podal razmišljanje za uradno klubsko stran.

Brez popuščanja

"Tekmo v Domžalah smo izgubili, a smo videli nekaj stvari, na katerih lahko gradimo naprej in to je zelo pomembno. Bili smo popolnoma enakovreden tekmec ekipi, v kateri igra sedem dvakratnih državnih prvakov, v naši pa ima pet igralcev skupaj manj kot 40 resnih članskih nastopov. To so dejstva, ki pa nas seveda ne zadovoljujejo. Le samokritičnost in velika želja po napredovanju bosta dala rezultat v vsaki naslednji tekmi in seveda s tem tudi dolgoročneje. Polni motiva se moramo veseliti vsake naslednje tekme. Najprej že sobotne, ko nam v goste prihaja Nafta. V tem primeru nam zmage ne bodo uhajale. Tudi sobotna z Nafto ne, kljub odsotnosti Elsnerja, Zeljkoviča in Božiča. V soboto sem videl Rakoviča in Grabiča takšne, kot jih potrebujemo in kot jih potrebuje ta ekipa. A lahko sta še boljša in to morata ponavljati vsak dan, prav tako kot potrebujemo boljša Matiča in Jukana, ki morata tej ekipi dajati posebno težo tudi, ko ne blestita, kot to ekipi dajeta recimo Brezič in Kirm v Domžalah. V to pa ne dvomim, saj sta 'Mata' in 'Juki' igralca s profesionalnim pristopom do nogometa, ki bosta do želene forme prišla z vztrajnim delom. A tu morata biti vztrajna do maksimuma in popuščanja v voljnem trenutku nikoli ne sprejemam. Tako bo že sedaj vidna kakovost naše 'mladosti' še bolj prišla do izraza in postopoma izrinila 'njeno občasno naivnost'. Tako bodo aprilske tekme 'veselica '," je zaključil direktor Interblocka.

Ne spreglejte