SiolNET. Sportal Nogomet
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Priložnost za mlade nogometaše

Oglasno sporočilo

Volkswagen bo 14 mladim nogometašem omogočil nepozabno izkušnjo in jih popeljal na svetovno prvenstvo v nogometu Volkswagen Junior World Masters, ki bo med 15. in 18. junijem v Berlinu. Slovenijo bodo zastopali med najboljšimi reprezentancami sveta v starostni kategoriji do 13 let.

Milenko Ačimović Junior Masters

Kako lahko sodelujete?

Prijavite se na kvalifikacijski trening z Milenkom Ačimovićem, ki bo v nedeljo, 13. maja, v Športnem parku Radomlje (Škrjančevo 19, 1235 Radomlje). Prijavijo se lahko otroci, stari do 13 let oziroma vsi, ki so bili stari 12 let v letu 2017 ali mlajši (letnik rojstva 1. 1. 2005 ali mlajši)*. Izberite enega izmed štirih terminov: ob 9.00, 10.30, 12.00 ali 13.30.

Upoštevane bodo vse prijave, ki bodo prispele do 8. maja 2018 do 23.59.

Kako bo potekal izbor?

Milenko Ačimović Junior Masters

Na osnovi opisa dozdajšnjih izkušenj bo za vsak termin izbranih 24 nogometašev. Izbrani mladi nogometaši se bodo na 90-minutnem treningu spoznali z Milenkom Ačimovićem, prisluhnili njegovim zgodbam z največjih nogometnih igrišč, spoznali nove vsebine in opravili trening tekmo. Organizatorji se bodo potrudili, da bodo vsi mladi nogometaši uživali v igri nogometa in se imeli lepo.

Po končanih kvalifikacijskih treningih oz. najkasneje do 20. maja bo določena reprezentanca Slovenije, ki bo z letalom potovala v Berlin na Volkswagen Junior World Masters.

Milenko Ačimović Junior Masters

*Verodostojnost letnice rojstva se bo preverjalo z osebnim dokumentom ali potnim listom.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin