Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
14.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 14.48

8 let

Pol ducata golov v mreži Livarja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Livarja so v 10. krogu Prve Lige Telekom Slovenije izgubili proti Kopru z 1:6.

Koper je nasul je pol ducata golov in tako gladko vknjižil šesto zmago v prvenstvu. Na drugi strani je Livar, ki je v nedeljo ostal brez trenerja Branka Vrščaja, trdno zasidran na repu prvenstvene lestvice, domači navijači pa upajo, da bo vse bolje od četrtka dalje, ko bo moštvo prevzel novi strateg Tomaž Kavčič.

Gosti so že v prvi minuti pokazali, da so prišli po ves plen, ko je Volaš le za las zgrešil cilj. Po poskusu Stranjaka je Viler v osmi minuti spet malce vzburil domače strasti, dokončno pa je za žalost domačih navijačev poskrbel Mejač, ko je prodrl po desni strani, se odločil za strel in zadel. Že v 22. minuti je bilo 2:0, ko je sodnik Huselja, kljub temu, da je domači nogometaš Mohar ležal na tleh, pustil nadaljevanje igre. Tako je domača obramba nekaj trenutkov za tem v kazenskem prostoru zrušila Volaša, Jukan pa je zanesljivo izvedel enajstmetrovko.

Tudi v nadaljevanju so bili boljši izbranci Vlada Badžima, kar so potrdili še z dvema zadetkoma. Najprej je Saša Božičič lepo zaposlil Volaša, ki je iz bližine brez težav povišal na 3:0. Le tri minute pozneje se je za strel spet odločil Volaš, domači vratar Savič je žogo odbil, a le do Pluta, ki je postavil izid polčasa.

V drugem polčasu sta oba trenerja veliko menjala, a razmerje moči na igrišču se ni bistveno spremenilo. Koprčani so bili še vedno boljši in že v 52. minuti je Ibeji s strelom s 23 metrov še petič ukanil Saviča. Štiri minute pozneje so domačini prišli vsaj do častnega gola, ko je najstrožjo kazen izkoristil Kremenovič.

Niti ta gol pa ni prebudil domačih nogometašev, še več, "kanarčki" so bili še vedno izjemno nevarni in zapravili še kopico priložnosti, med drugim so zadeli tudi vratnico. V samem zaključku dvoboja pa je končni izid postavil Vidovič, ko se je najbolje znašel v gneči v kazenskem prostoru Livarja.

Ne spreglejte