Nova kazen za Maribor in Olimpijo

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je imel veliko dela tudi po 33. krogu prve slovenske nogometne lige, Prve lige Telekom Slovenije. Največji kazni bosta znova plačala nogometna kluba iz Maribora in Ljubljane. Mariborčani bodo plačali 1500 evrov, Ljubljančani pa kazen v višini 1250 evrov.

Viole zaradi kazni v sredo ne bodo mogle spremljati dvoboja med Mariborom in Celjem z južne tribune Ljudskega vrta.

Viole zaradi kazni v sredo ne bodo mogle spremljati dvoboja med Mariborom in Celjem z južne tribune Ljudskega vrta. Foto: Vid Ponikvar

Nešportno in neprimerno vedenje navijačev - metanje dimnih bomb ob rob igrišča, aktiviranje dveh dimnih bomb na delu štadiona, kjer so bili nameščeni, se glasi kazen, ki je bila izdana NK Maribor. Ob tem pa je disciplinski sodnik NK Maribor izdal tudi ukor zaradi kršitev predpisov NZS in Pravil nogometne igre - zamujanje na pričetek prvega polčasa.

Vrhunci dvoboja med Aluminijem in Mariborom:

[video: 62938 / ]

Disciplinski sodnik pa je klub Olimpija Ljubljana kaznoval zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev. Gre za žaljivo skandiranje sodniku.

Domžale so prejele kazen v višini 420 evrov. Gre za nešportno vedenje več igralcev, saj so igralci Domžal prejel sedem rumenih kartonov. Nogometaš Gorice Rok Grudina pa bo eno tekmo na hladnem, saj je prejel drugi opomin zaradi brezobzirne igre.

Najlepši zadetki 33. kroga:

[video: 62937 / ]

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • Kritik / 18.05.2017. ob 08:48

    Premile kazni ....

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano