Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 5. 2011,
14.38

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nemanja Vidić Manchester United Barcelona

Torek, 10. 5. 2011, 14.38

1 leto, 1 mesec

Nemanja Vidić: Barcelona je favorit

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Srbski nogometni branilec in eden izmed ključnih členov Manchester Uniteda Nemanja Vidić je v intervjuju za B92 dejal, da bo v finalu nogometne lige prvakov favorit Barcelona in ne njegovo moštvo.

Manchester United in Barcelona se bosta po letu 2009 spet pomerila v finalu nogometne lige prvakov. Tekma bo na sporedu 28. maja, srbski branilec pa vlogo favorita prepušča Kataloncem, ki so slavili tudi pred dvema letoma na olimpijskem štadionu v Rimu. "V tej sezoni sem jih nekajkrat gledal, najbolj podrobno proti Realu v polfinalu lige prvakov. Vemo, na kakšen način igrajo, poznamo tudi njihov stil igre. Tega že leta ne menjajo. Presenečenj zato ne bo, kljub temu pa nam gotovo ne bo lahko. V finalu so prav gotovo oni favoriti," je dejal Nemanja Vidić, ki je v nedeljskem derbiju angleške lige proti Chelseaju zabil zadetek za vodstvo Uniteda z 2:0. Rdeči so na koncu slavili z 2:1 in prednost na prvenstveni lestvici pred najhujšimi tekmeci iz Londona dve tekmi pred koncem povečali na skoraj neulovljivih šest točk.

Finale lige prvakov se bo odvijalo na slovitem štadionu Wembley v Londonu, torej na angleških tleh. Je to prednost za Manchester? "Mogoče je prednost. Eni in drugi bomo imeli na voljo isto število vstopnic, kar pomeni, da bo na štadionu enako število navijačev. Ne bo razlike v podpori. Kar zadeva organizacijo, potovanje in nastanitev se bomo zagotovo dobro pripravili. V tem bo morda prednost za nas," meni 30-letni Srb.

Steber obrambe enega najboljših nogometnih klubov na planetu in bržkone novega angleškega prvaka je v tej sezoni postal tudi kapetan moštva. Kljub temu se zanj ni nič bistveno spremenilo. Vidić pravi, da še vedno daje vse od sebe, tudi njegov način razmišljanja in igranja ni zdaj nič drugačen. Kljub temu pa je nov položaj v klubu, katerega mu je namenil sloviti trener Alex Ferguson, zanj veliko priznanje.

Ne spreglejte