Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 11. 2007,
9.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 28. 11. 2007, 9.30

6 let, 7 mesecev

Na vrhu Maribor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Derbi 2. kroga PrveLige Telekom Slovenije med Mariborom in HiT Gorico so v Ljudskem vrtu dobili domačini, ki tako s 6 točkami vodijo na prvenstveni lestvici.

Potem ko je Interblocku že v uvodnem krogu PrveLige Telekom Slovenije pripadla "čast" odpreti novo sezono, je tudi tokrat vnovič prvi stopil na nogometne zelenice. V Spodnji Šiški so se izbranci Dragana Skočića pomeril s četo Pavla Pinnija, ki je v minulem krogu, prav tako kot Ljubljančani, vknjižila vse tri točke. Moštvi sta se razšli z izidom 1:1, strelca golova pa sta bila Ermin Rakovič za domače in Nejc Pečnik za goste.

V Športnem parku v Lendavi sta se pomerila domača Nafta, ki je v minulem krogu v Ljubljani izgubila v zadnjih izdihljajih tekme, in novinec v elitni druščini, Livar. Ekipi Milka Djurovskega je zmago s "hat-trickom" zagotovil Viktor Trenevski.

V Ljudskem vrtu je bila na sporedu "poslatica" domačih "vijolic" in štikratnih državnih prvakov iz Nove Gorice. Dvoboj najboljših ekip izmed klubov s prvoligaškim statusom v slovenskem klubskem nogometu so kljub vodstvu gostov na koncu dobili domačini. Odločilni gol je v 69. minuti z enajstmetrovke zabil Dimitar Makriev. Srečanje med Mariborom in Hit Gorico ste si lahko ogledali v neposrednem prenosu na SiOL TV (program Planet TV) in Sportalu.

Domžalčani, ki so se v kvalifikacijah za ligo prvakov po zaslugi Zlatana Ljubijankiča prebili v 2. krog predtekmovanja, kjer se bodo srečali z zagrebškim Dinamom, so na domačih tleh igrali s Koprčani. Četo Vlada Badžima so izbranci Slaviše Stojanoviča premagali že pred štirinajstimi dnevi, ko so tesno zmagali v SuperPokalu Telekoma Slovenije, tokrat pa so Koprčani iz Domžal odnesli točko. Največ priložnosti za zadetek domačih je imel Dario Zahora.

V nedeljo se je odigralo še zadnje srečanje, in sicer med ekipama, ki sta sezono začeli s porazom. V "mestu burje" so izbranci Bojana Prašnikarja gostili četo Dražena Beska in jo premagali z 2:1.

O tem lahko debatirate tudi na Forumu ...

Ne spreglejte