Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
1. 2. 2016,
17.21

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Liam Gallagher Josep Guardiola Gareth Bale Lionel Messi Lionel Messi

Ponedeljek, 1. 2. 2016, 17.21

5 let, 1 mesec

Na prijateljski tekmi so se tepli in brcali v glavo

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Kaj se je v zadnjih dneh dogajalo ob nogometnih zelenicah? Kaj vse je zbujalo pozornost na družbenih omrežjih?

Britanski glasbeni zvezdnik norel od navdušenja

Ni skrivnost, da je pevec britanske svetovno znane glasbene skupine Oasis Liam Gallagher velik navijač Manchester Cityja, zato ne čudi, da se je prek svojega profila na Twitterju javil tudi ob zadnji novici, ki je povezana z njegovim klubom. To je potrditev prihoda Josepa Guardiole na trenerski stolček Manchester Cityja. Nad prihodom Španca je pevec očitno navdušen.

Na prijateljski tekmi so se tepli in brcali v glavo

V Argentini imajo čudno navado, da včasih med seboj prijateljske tekme igrajo tudi veliki rivali. Podobno je bilo tudi tokrat, ko sta se udarila Gimnasia La Plata in Estudiantes, a tekma je bila vse prej kot prijateljska. Med njo je prišlo do množičnega pretepa članov obeh ekip, v katerem ni manjkalo grdih prizorov. Oglejte si, kaj se je dogajalo.

Zvezdnik Reala okreva s treningom na mivki

Eden izmed glavnih zvezdnikov madridskega Reala Gareth Bale je poškodovan, zato trdo dela na tem, da bi se čim prej vrnil na nogometne zelenice. Valižanski zvezdnik je deležen tudi posebnega treninga na mivki. Poglejte si, kako se nekdanji član londonskega Tottenhama pripravlja na vrnitev.

Afganistanski deček se bo srečal z Lionelom Messijem

Že pred časom je po spletu zaokrožila fotografija nekega afganistanskega dečka, oblečenega v plastično vrečko, ki je bila predelana v argentinski dres najboljšega nogometaša na svetu, Lionela Messija. Po nekaj neuspelih poizkusih so zastopniki barcelonskega zvezdnika le prišli v stik s fantkom, ki nogometaša očitno obožuje. Gre za fantka, ki sliši na ime Murtazo, argentinski zvezdnik pa je s pomočjo afganistanske nogometne zveze že stopil v stik z njim in mu obljubil, da ga bo v bližnji prihodnosti gostil na eni izmed tekem Barcelone. Veselje dečka bo seveda nepopisno.

Prekršek nad Messijem, ki je na noge dvignil cel svet

V soboto je bil v Španiji velik derbi med vodilnima moštvoma Atleticom iz Madrida, katerega barve brani tudi slovenski reprezentant Jan Oblak, in Barcelono. Z 2:1 so ga dobili Katalonci, a morda je še bolj kot rezultat pozornost zbudil prekršek, ki ga je nad najboljšim nogometašem na svetu Lionelom Messijem, ki jena tej tekmi zabil tudi gol, naredil obrambni nogometaš Atletica Filipe Luis. K sreči jo je Argentinec odnesel le z odrgnino, lahko pa bi se zanj končalo veliko slabše. Soigralec Oblaka je z rdečim kartonom seveda predčasno končal derbi.

Poglejte, kaj z žogo zmore zvezdnik Bayerna

Nogometaš münchenskega Bayerna Douglas Costa ima odlično nogometno tehniko. V to se lahko prepričate z ogledom spodnjega videa.

Navijače Arsenala so pošteno prelisičili

Navijači Arsenala so mislili, da gre za novo okrepitev, a vse skupaj je bila le potegavščina. Kako so prelisičili pristaše londonskega kluba? Oglejte si video.

Lepotica, s katero naj bi ženo prevaral zvezdnik Reala

Po Madridu in še kje je zaokrožila novica, da naj bi bil zakon zvezdnika Reala Jamesa Rodrigueza in njegove žene vse bolj krhek. Razlog naj bi bil v tem, da naj bi Kolumbijec svojo dolgoletno spremljevalko prevaral z rusko manekenko, ki nosi umetniško ime Helga Lovekaty. Oglejte si fotografije pregrešno lepe Rusinje, ki naj bi bila razlog za ljubezenske težave najboljšega strelca svetovnega prvenstva leta 2014.

Cristiano Ronaldo jo je kar poljubil

Po enem izmed treningov Reala so navijači in navijačice tako kot vedno oblegali avto Cristiana Ronalda. Ta je eni izmed svojih oboževalk ustregel celo do te mere, da jo je kar poljubil.

Jabolko ne pade daleč od drevesa

Sin nekdanjega zvezdnika svetovnega nogometa Patricka Kluiverta, Justin, se med člane prebija pri amsterdamskemu Ajaxu, klubu, pri katerem je zaslovel tudi njegov oče. In očitno je zelo nadarjen. Gol, ki ga je dosegel pred dnevi, si lahko ogledate tukaj.

Cristiano Ronaldo je za hotel odštel kar 140 milijonov evrov

Po poročanju španskih medijev je zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo poskrbel za nakup hotela v Monaku, za katerega je odštel kar 140 milijonov evrov.

Ne spreglejte