Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
16. 12. 2015,
13.35

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

NK Zavrč Albert Riera NK Olimpija NK Olimpija Marijan Pušnik Radomir Antić

Sreda, 16. 12. 2015, 13.35

4 leta

Miran Vuk ostal brez zvezdnika

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
V jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije je največ trenerjev zamenjal Zavrč, ki bo v spomladanski del vstopil brez nekdanjega reprezentanta BiH Zlatana Muslimovića. Morda odide tudi Albert Riera.

Nogometni klub Zavrč je v jesenskem delu nase opozarjal s številnimi menjavami na mestu trenerja, v svoje vrste pa je privabil tudi nekatere znane igralce, ki so se v preteklosti dokazovali v močnih evropskih klubih. Na enega izmed njih, nekdanjega reprezentanta Bosne in Hercegovine Zlatana Muslimovića, v spomladanskem delu Prve lige Telekom Slovenije ne bo več računal, saj se odpravlja v Katar. Svetlolasi napadalec iz Banjaluke je poleti presenetil z odločitvijo, da se vrača k aktivnemu nogometu. Od njega se je že poslovil, zadnje sezone pa podaril ljubiteljem nogometa na Kitajskem.

Ko je vzpostavil stik z završkim klubom, si je premislil in se pri 34 letih odločil nadaljevati nogometno pot. Nekdanji član Udineseja, Parme in Paoka je imel v jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije kar nekaj težav s poškodbami, na koncu pa v rumeno-zelenem dresu zbral deset nastopov in se enkrat vpisal med strelce.

"Muslimović odhaja v Katar, to je že potrjeno," nam je razkril alfa in omega završkega kluba Miran Vuk. Neuradni predsednik je namignil, da bi lahko poleg nekdanjega reprezentanta BiH v kratkem ostal tudi brez Alberta Riere. Španec z zvenečo in odmevno preteklostjo je s prihodom v Slovenijo poskrbel za izjemno promocijo Haložanov.

Zavrč ima tudi dva novinca

Poleg Muslimovića, morda pa tudi Riere v dresu Zavrča kariere ne bosta nadaljevala Aitor Ruano in Denis Glavina. Obema je 15. decembra potekla pogodba, klub pa z njima ne bo podaljšal sodelovanja. Vuk je predstavil prvi zimski okrepitvi. Konkurenco v napadu bo okrepil mladi krilni napadalec Luka Šalamun, ki je v jesenskem delu igral v drugi ligi za ptujsko Dravo, dogovorjen pa je tudi prihod mladega hrvaškega branilca Eduarda Husinca. Zavrčani želijo v klub privabiti še izkušenega zveznega igralca. Določeni pogovori že potekajo, v igri je znano tuje ime, a Vuk o njem še noče razpredati javno.

Ne spreglejte