Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 5. 2010,
12.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sobota, 1. 5. 2010, 12.26

8 let

Lučić: Točka za mirnost

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ljubljanska in lendavska zasedba sta se na za obe ekipi pomembnem srečanju razšli z neodločenim rezultatom. Po slednjem imajo "kockarji" pred Ptujčani tri točke prednosti.

Do 8. maja sicer še vedno aktualni pokalni prvaki so se v slovenski prestolnici v petek veselili pomembne točke v boju za obstanek. Točka je vsekakor pomembna, saj so "kockarji" na zadnjih petih srečanjih – do tekme z Nafto – nanizali kar pet porazov.

"V prvem polčasu je bila Nafta boljši nasprotnik, saj so imeli več od igre, prav tako pa so imeli kakšno priložnost več. Mi smo bili nervozni in napeti, a smo v drugem polčasu videli, da lahko igramo. Imeli smo tudi tri do štiri priložnosti za zadetek in žal nam je, da nismo zadeli. Na koncu je bilo prisotne malce nezbranosti, kar nas je tudi stalo dveh točk. Moram priznati, da sem po dolgem času zadovoljen, saj smo ustavili negativni niz. Mislim, da nam bo ta točka prinesla mirnost in boljšo koncentracijo v nadaljevanju prvenstva," je po tekmi dejal trener Interblocka, Borivoje Lučić.

Vučičević: Rezultat bolj odgovarja Interblocku

Pomembno srečanje pa je bilo to tudi za lendavsko zasedbo, ki z Olimpijo, Rudarjem, HiT Gorico in CM Celjem bije bitko za tretje mesto, ki vodi v Evropo. A zgolj z osvojeno točko so Lendavčani zdrsnili na peto mesto, kjer se jim vrata na evropskih zelenicah tako ali drugače zapirajo. "Mislim, da je bila dobra prvenstvena tekma. Točke smo potrebovali oboji, sicer ne vem, kdo bolj. Rezultat 1:1 je najbolj pravičen. Oboji smo imeli svoje priložnosti, kdo pa jih je imel več, pa sedaj ni pomembno. Ta rezultat bolj odgovarja Interblocku kot nam," je z mnenjem po dvoboju postregel strateg Nafte, Nebojša Vučičević.

Lendavčani se bodo v sredo, v 34. krogu, spopadli z Domžalčani, Ljubljančani pa bodo gostovali pri HiT Gorici.

Ne spreglejte