Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 11. 2013,
16.08

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Krka Triglav Prva liga Telekom Slovenije

Torek, 26. 11. 2013, 16.08

8 let

Dolenjsko-gorenjski remi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši novomeške Krke in kranjskega Triglava so se v 18. krogu Prve lige Telekom Slovenije razšli z neodločenim izidom 2:2 (1:2).

Obračun začelja lestvice, ki bi sicer moral biti na sporedu že v soboto, a so ga morali prestaviti zaradi močnega deževja, se je končal z delitvijo točk. Maloštevilni gledalci so videli izjemno razburljiv začetek tekme s tremi zadetki in vodstvom gostov, točko domačim pa je v drugem polčasu priigral Urban Kramar. Krka je tako še vedno predzadnja z dvema točkama prednosti pred Triglavom.

Gledalci v Novem mestu so že v uvodu tekme videli kar tri zadetke, dva v mreži domačih. Bernard Stjepanović je goste popeljal v vodstvo v peti minuti, potem ko je sprožil s približno 30 metrov, Leo Ejup je izenačil dve minuti pozneje, zadel je s pomočjo vratnice z leve strani, v deveti minuti pa je Gorenjce v novo vodstvo popeljal Klemen Šturm. Domači so morali že v 17. minuti poseči po prvi menjavi, poškodovanega Thierryja Alaina Mbogonua je zamenjal Urban Kramar. Še naprej pa so bili malce konkretnejši gosti - ti so znova poskusili v 24. in 25. minuti preko Bernarda Stjepanovića in Luke Majcna, vendar sta streljala preslabo -, čeprav so imeli domači več žogo v posesti.

Ritem igre je sicer precej padel v primerjavi z uvodom tekme, do konca polčasa pa so gledalci videli le še bolj ali manj nenevarne strele Uroša Palibrka, Žige Kastrevca in Majcna. V drugem polčasu si ekipi dolgo nista priigrali kakšne obetavnejše akcije, v 70. minuti je zagrozil Dinnyuy Kongnyuy s strelom malce mimo vrat, minuto pozneje pa so domači izenačili po zaslugi rezervista Kramarja. Po prejetem zadetku so Kranjčani trikrat zaporedoma sprožili proti domačim vratom, a se izid ni spremenil.

Tako kot tudi ne po strelih Majcna in Ajdina Redžića v izdihljajih tekme. Zadnjima je veselje preprečil domači vratar Matko Obradović z izvrstnim posredovanjem. Krka bo v 19. krogu v soboto gostovala v Kopru, Triglav pa bo dan pozneje gostil Gorico.

Ne spreglejte