Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 2. 2009,
18.14

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 4. 2. 2009, 18.14

8 let, 5 mesecev

"Celjski grofi" boljši od Bele krajine

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši MIK CM Celja so se v prijateljskem srečanju pomerili z drugoligaško ekipo Bele krajine in zmagali z 2:0.

Četa Slaviše Stojanoviča se je po prihodu z Apeninskega polotoka na Olimpu pomerila z ekipo Bele krajine, ki v drugi ligi zaseda sedmo mesto.

Drugouvrščena ekipa elitne prve lige je bila uspešnejša, saj je Črnomaljce premagala z 2:0. Pri celjski zasedbi sta bila z zadetkoma za zmago najbolj zaslužna Peter Stojanovič in Darijo Biščan.

Stojanovič: V igri je še precej pomanjkljivosti

V času srečanja sta ob igrišču trenirala Martin Šarić, ki ni igral zaradi poškodbe hrbta, in povratnik v celjsko ekipo, Nejc Pečnik, ki bo priložnost za igro dobil na naslednjih pripravljalnih tekmah. S tribune pa je svoje soigralce spremljal Amel Mujčinovič, ki po operaciji ličnice odlično okreva in že vadi po posebnem programu. "Tokrat sem dal v večji meri priložnost tistim, ki sicer igrajo manj. Moram reči, da ni bilo slabo, čeprav je v igri še precej pomanjkljivosti, ki jih moramo še popraviti. Po odhodu Kelharja imamo majhen izbor igralcev na osrednjih branilskih položajih, zato bomo morali še nekaj ukreniti. Zelo sem zadovoljen, da se nam je pridružil Pečnik. Naslednja prijateljska tekma nas čaka v soboto," je po tekmi za uradno klubsko stran dejal Slaviša Stojanovič, ki je na igrišče najprej poslal Šeligo, Puša, Kačičnika, Kuljanaca, Pranjiča, Urbanča, Repa, Močiča, Popoviča, Bakariča in Stojanoviča, v nadaljevanju pa so zaigrali še Polšak, Štraus, Dini, Anđelkovič, Travner, Gobec, Pokorn, Sacripanti, Biščan in Krljanovič.

"Rumeno-modre" novo prijateljsko srečanje čaka v soboto.

Ne spreglejte