Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Petek,
1. 8. 2014,
19.13

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Zlatko Dedić Nejc Pečnik Dejan Kelhar Crvena zvezda

Petek, 1. 8. 2014, 19.13

7 let, 12 mesecev

Bo Crvena zvezda spet slovenska? Dedić blizu Beograda

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Nejc Pečnik se je že vrnil, blizu povratka v vrste Crvene zvezde naj bi bil tudi Dejan Kelahar, po informacijah, ki jih imamo, pa naj bi sodelovanje s srbskim prvakom kmalu sklenil tudi Zlatko Dedić.

V minuli sezoni je Crvena zvezda pod taktirko slovenskega trenerja Slaviše Stojanovića prvič po sedmih letih osvojila naslov državnega prvaka, precej sta k velikemu uspehu pripomogla tudi reprezentanta Slovenije Nejc Pečnik in Dejan Kelhar. Vsi trije so po koncu sezone, nezadovoljni s stanjem v klubu, plače so krepko zamujale vso sezono, zapustili Beograd in pretrgali pogodbe s Crveno zvezdo.

Potem se je zgodil preobrat v klubskem ustroju, marsikaj se je spremenilo na bolje. Prvi korak je naredil Pečnik, v minuli sezoni najboljši posameznik kluba, ki je navdušil beograjske navijače, in se vrnil k Crveni zvezdi.

Po informacijah, ki jih imamo, naj bi bil zdaj blizu vrnitve še Kelhar. Izkušeni branilec je bil v zadnjem obdobju na preizkušnji pri Sheffield Wednesdayju, a trenutno kaže, da sodelovanja z Angleži ne bo nadaljeval, kar pomeni, da obstaja veliko možnosti za vrnitev v Srbijo. Da si ga želijo v klubu, pri Crveni zvezdi niso skrivali, zdaj se zdi, da je v vrnitev privolil tudi sam. To pa še ni vse.

Povsem blizu podpisa

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da je povsem blizu podpisa pogodbe s Crveno zvezdo še en priznani slovenski nogometaš. Zlatko Dedić, Koprčana so z Beograjčani povezovali že pred tedni, je nazadnje igral v Nemčiji za Dynamo Dresden, s katerim je izpadel iz tamkajšnje druge lige in pretrgal pogodbo. Zdaj je napadalec, ki je gol, vreden zlata, dosegel novembra 2009 na tekmi proti Rusiji v Mariboru in Slovenijo popeljal na svetovno prvenstvo 2010, povsem blizu sklenitve dogovora z nekdanjimi evropskimi prvaki.

Vse kaže, da bomo imeli Slovenci v novi sezoni spet močno kolonijo v najbolj slovitem nogometnem klubu z območja nekdanje skupne države.

Ne spreglejte