Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 10. 2014,
7.25

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

NBA pripravljalna tekma Kobe Bryant

Ponedeljek, 20. 10. 2014, 7.25

8 let

Razigrana Bryant in Hinrich do 26 točk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Prekaljeni Kobe Bryant se po poškodbi uspešno vrača na parket. Sinoči je na pripravljalni tekmi pred začetkom najmočnejše košarkarske lige NBA ekipi Utah Jazz natresel kar 26 točk.

Košarkarji ekipe LA Lakers so sinoči pred domačimi gledalci v dvorani Staples Center v Los Angelesu z rezultatom 98:91 premagali Utah Jazz. Prvi strelec tekme je bil košarkar Kobe Bryant, ki je v 31 minutah in 32 sekundah, kolikor je preživel na vročem parketu, zbral kar 26 točk. Košarkarji Utah Jazz so le stežka našli orožje zanj, se je pa najbolj izkazal Alec Burks, ki je z 21 točkami Lakersom še najbolj mešal štrene.

Največ košev je sinoči padlo v Tulsi, kjer sta se pomerili ekipi Timberwolves iz Minnesote in Oklahoma City Thunders. Z 18 točkami naskoka so slavili volkovi iz Minnesote, pri kateri se je najbolj izkazal Mo Williams, ki je zbral 19 točk. Strelec večera je bil z 21 točkami Perry Jones iz ekipe poražencev. Končni rezultat: 112:94 za "volkove."

Pred domačim občinstvom v Brooklyinu so "mrežice" klonile pred ekipo Boston Celtics. Bilo je 90:95. Junak večera je bil Jared Sullinger, ki je prispeval 21 točk in 19 skokov, s tem pa Bostonu tlakoval pot do zmage.

V Chicagu so "biki" zadovoljili slo po zmagi, ko so pred domačimi navijači z rezultatom 101: 96 premagali košarkarje Charlotte Hornets. Najbolj razjarjen med biki iz Chicaga je bil Kirk Hinrich, ki je zbral fenomenalnih 26 točk. V ekipi poražencev sta si 14 točk razdelila Lance Stephenson in Michael Kidd-Gilchrist.

Houston Rockets so z rezultatom 90:83 ugnali "bojevnike" iz Golden Stata. Največ košev je nasul Justin Holiday (18 točk), a tudi to njegovim bojevnikom ni zadostovalo za zmago.

Ne spreglejte