Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 3. 2020,
7.04

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

1

Natisni članek

Vlatko Čančar Vlatko Čančar NBA

Nedelja, 8. 3. 2020, 7.04

4 leta, 1 mesec

Liga NBA, 7. marec

Denver se je opekel pri Clevelandu, Čančar ni igral

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

1

Denver Nuggets | Denver Nuggets je klonil pri predzadnji ekipi lige Cleveland Cavaliers. | Foto Reuters

Denver Nuggets je klonil pri predzadnji ekipi lige Cleveland Cavaliers.

Foto: Reuters

Košarkarji Denver Nuggets, kjer igra slovenski košarkar Vlatko Čančar, ki ga danes ni bilo v postavi, so s 102:14 izgubili pri enem od rezultatsko najbolj skromnih moštev lige Cleveland Cavaliers.

Slovenskega košarkarja, ki v zadnjem času ne dobiva veliko priložnosti za igranje, tokrat ni bilo v moštvu, ki je v gosteh vknjižilo boleč poraz. Pri zadnji ekipi vzhodne konference so po prvi četrtini vodili za deset točk, na koncu pa izgubili s 102:104. Najbolj razpoložen strelec pri poražencih je bil z 22 točkami Will Barton, Kevin Love jih je k zmagi prispeval 27, Collin Sexton dve manj.

Denver ostaja na tretjem mestu zahodne konference. Tik za njim je Utah Jazz, ki je za peto zaporedno zmago na kolena spravil Detroit. Prvi mož ob zmagi je bil Hrvat Bojan Bogdanović s 35 točkami, pri poražencih je Christian Wood končal z dvojnim dvojčkom (30 točk, 11 skokov).

Slabše je šlo peti ekipi zahoda, James Harden in druščina Houstna so še tretjič zaporedoma izgubili. Tokrat pri Charlotte Hornets, Harden je dosegel nov trojni dvojček (30 točk, deset skokov, 14 asistenc), ob tem pa izgubil kar deset točk.

James Harden je pri Charlotte Hornets resda dosegel 30 točk, deset skokov, 14 asistenc, a izgubil tudi deset žog. | Foto: Reuters James Harden je pri Charlotte Hornets resda dosegel 30 točk, deset skokov, 14 asistenc, a izgubil tudi deset žog. Foto: Reuters

Philadelphia se je opekla pri najslabši ekipi Golden State Warriors, pri kateri trener Warriors Steve Kerr spet ni mogel računati na zvezdnika Stephena Curryja, ki se je sicer nedavno vrnil po štirimesečni odsotnosti zaradi poškodbe. Tokrat ga je na posteljo prikovala gripa. Memphis je bil uspešen pri Atlanti, kjer je Jonas Valanciunas blestel s 27 točkami in 17 skoki. Pri zmagi Sacramenta nad Portlandom pa je bil najbolj razpoložen strelec Srb Bogdan Bogdanović.

Dallas Mavericks Luke Dončića bo ob polnoči gostil Indiano, Goran Dragić pa bo takrat z Miamijem gostoval v Washingtonu.

Liga NBA, 7. marec
Charlotte Hornets : Houston Rockets 108:99
Detroit Pistons : Utah Jazz 105:111
Cleveland Cavaliers : Denver Nuggets 104:102
Memphis Grizzlies : Atlanta Hawks 118:101
Golden State Warriors : Philadelphia 76ers 118:114
Portland Trail Blazers : Sacramento Kings 111:123

Lestvica 

 

Ne spreglejte