Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jaka Lopatič

Torek,
3. 1. 2012,
12.05

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Jaka Blažič

Torek, 3. 1. 2012, 12.05

7 let, 12 mesecev

Domžalska sprostitev za Olimpijine igralce

Jaka Lopatič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V ponedeljek je bil v Domžalah tradicionalni All-Stars, na katerem so imeli osrednjo vlogo tudi igralci Olimpije. Revialna tekma jim je po napornih treningih prišla prav.

Na dan All-Stars tekme so imeli košarkarji Uniona Olimpije trening. In takšna praksa je bila tudi med božično-novoletnimi prazniki. Počitka igralci niso imeli, saj so trenirali več ali manj dvakrat dnevno. Zato jim je sprostitev v Domžalah prišla kot naročena. MVP tekme je postal Deon Thompson - 24, 4 sk. in 3 podaje. Za tujce sta igrala še Sasu Salin (11 točk, 6 sk., 3 podaje) in Erjon Kastrati (3 točke), za domačo zasedbo pa je bil uspešen Jaka Blažič (16 točk in 7 skokov). Slednji je tekmoval tudi v zabijanju, a finalu zaradi ponesrečenega poizkusa izgubil proti Alenu Blesiću. "Zmanjkalo mi je idej za zadnje zabijanje, zato nisem uspešno izvedel zabijanja. Vse ideje sem porabil v prejšnjem krogu. Čestitke zmagovalcu Alenu. Noge so bile nekoliko težke na All-Stars tekmi, saj smo imeli naporne treninge. Upam, da so gledalci uživali. Sicer pa se v klubu pripravljamo na nadaljevanje sezone. Med prazniki smo trdo trenirali – večinoma dvakrat dnevno. Dobiti moramo še kakšnega novega igralca. Nekaj jih je prišlo na preizkušnjo," je po dnevu slovenske košarke dejal Blažič.

Najbolj prestižno lovoriko pa je v Domžalah prejel njegov soigralec Thompson, ki je prav tako poudaril, da so bili zadnji dnevi v znamenju treningov: "Lepo je dobiti takšno priznanje. Skušal sem igrati dobro za navijače. Takšne tekme so po treningih, ki smo jih imeli v zadnjem obdobju, sprostitvene narave."

V klubu o novih imenih še nič ne govorijo, čeprav je Sašo Filipovski pred vhodom v novo leto izrazil željo, da bi med prazniki z okrepljeno zasedbo uigraval taktične zamisli. Nekaj se šušlja, da naj bi zeleno-beli dres oblekel Željko Zagorac, še vedno pa visi v zraku usoda Davisa Bertansa, ki ga ni na treningih Olimpije.

Ne spreglejte