SiolNET. Sportal Atletika
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Odprtost, dinamika in ambicioznost

4

termometer

Na sobotni svečani podelitvi nagrad za najboljše slovenske atlete so razkrili tudi nov logotip, ki bo odslej simbol krovne slovenske atletske organizacije.

Na Atletski zvezi Slovenije v zadnjem obdobju preživljajo lepe trenutke. Atleti in atletinje dosegajo zgodovinske rezultate, finančno stanje zveze je vse boljše, a se odgovorni ne nameravajo ustaviti. V prihodnosti imajo nove visoke cilje, pot do želenega pa bo simboliziral nov logotip AZS, ki so ga predstavili na sobotni svečani prireditvi.

''S ponosom predstavljam nov logotip AZS, ki temelji na odprtosti, dinamiki, usmerjenosti k ciljem in ambicioznosti, kar so lastnosti, h katerim težimo na AZS. Podoba, tako kot prejšnja, izhaja iz atletske steze, a je bolj abstraktna od stare. Želi izraziti tudi emocionalne vrednote, kot so dinamika, gibanje in hitrost. Simbol je rdeče in rjave barve, za razliko od simbola pa je napis AZS pod njim statičen in stabilen ter je v temno modri barvi,'' je ob odkritju logotipa razložil predsednik AZS Peter Kukovica.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin