Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Sreda,
12. 7. 2017,
10.11

Osveženo pred

2 leti, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Natisni članek

Adriana Lima

Sreda, 12. 7. 2017, 10.11

2 leti, 1 mesec

Vroči Adrianini poljubi s pisateljem

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,38

Brazilska manekenka Adriana Lima je športnike očitno zamenjala za pisatelja, natančneje za Turka Metina Haro, s katerim so jo paparaci ujeli med poljubljanjem.

Adriana je z očetom svojih dveh hčerk Markom Jarićem in njegovo družino zadnje dni dopustovala v Črni gori. Prelestna Brazilka se je po ločitvi od srbskega košarkarja sestajala z igralcem ameriškega nogometa Julianom Edelmanom, nazadnje pa so jo pred tremi tedni na intimni večerji v Miamiju ujeli med poljubljanjem z Mattom Harveyjem, ameriškim igralcem bejzbola.

Tokrat pa je 36-letnica vroče poljubljala 35-letnega turškega pisatelja Metina Haro, ki v svoji vili v Turčiji ni mogel držati rok stran od manekenke, s katero se sestaja zadnji mesec. "Z Adriano sem se srečal v Istanbulu (11. junija, op. a.). Ugotovila sva, da gojiva čustva drug do drugega. Za zdaj se še spoznavava," je Metin ta teden povedal turškim novinarjem, preden se mu je v zadnjih dneh Adriana pridružila v njegovi vili v Turčiji.

Fotografi so ju ujeli tudi, ko sta z roko v roki zapuščala letališče Milas-Bodrum, kamor je Adriana priletela, da bi preživela nekaj romantičnih dni s svojim zadnjim izbrancem.

 

❓❓Yoksa Reklam mı ❓❓ ♦️Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, Brezilyalı model Adriana Lima ve yazar Metin Hara'nın ilişkileriyle ilgili olarak "Attıkları her adımı, yaptıkları her işi hesapladıkları için proje çocuklar diyorum ya Metin Hara gibilere ben. Bu proje çocukların yaptıkları her işe de şüpheyle yaklaşıyorum diyorum. Adriana Lima aşkına bile. Türkiye çapında ‘guru’ olarak yerini sarsılmaz bir şekilde sağlamlaştırmak, hatta bunu dünya çapına taşımak için (sonuçta Yol kitabı İngilizceye de çevrilmiş) böyle bir PR çalışması neden olmasın" iddiasını ileri sürdü.♦️ ♦️Bu ilişkinin bu kadar gözler önünde yaşanması, sizce de reklam mı olduğunu gösteriyor ❓ #adrianalima #metinhara #adrianalimametinhara #reklam #love #couple @adrianalima @metinhara

A post shared by S.o.Syete👒 (@s.o.syete) on

 

#AdrianaLima türkiyəli yazıçı Metin Hara ilə sevgilidir. #kepezfm #magazine

A post shared by Dinlə, Hiss et, Arzula (@kepezfm) on

s

Ne spreglejte