Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
17. 10. 2016,
10.20

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

napad hotel Azealia Banks Russell Crowe

Ponedeljek, 17. 10. 2016, 10.20

6 let, 6 mesecev

Nov incident igralca v hotelu

Russell Crowe pevko vrgel iz svoje hotelske sobe

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Russell Crowe | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Ameriška raperka Azealia Banks je avstralskega igralca Russlla Crowa obtožila, da jo je v svoji hotelski sobi zmerjal s črnuhinjo in jo davil. Priče pravijo, da je bila agresivna ona.

"Naj obnovim svojo noč: šla sem na zabavo v apartmaju Russlla Crowa, v katerem mi je rekel črnuhinja, me davil, vrgel ven in pljunil name. Moški v apartmaju so dopustili, da se je to zgodilo. Danes se počutim grozno," je 25-letna Azealia zapisala na svojem profilu na Facebooku. Zapis je izbrisala kmalu po tem, ko so se pojavile priče, ki so povedala drugačno zgodbo.

Priče incidenta namreč trdijo, da je bila Azealia nasilna in da je bil Crowe prisiljen odnesti raperko iz svoje sobe med zasebno zabavo, ker je postala nasilna. Incident se je zgodil v soboto zvečer v hotelu Beverly Hills, kamor je igralec okoli deset ljudi povabil na večerjo in poslušanje glasbe.

Grozila "dolgočasnim belcem"

Eden od povabljencev je s seboj pripeljal Azealio, ki je začela gostitelja zasmehovati zaradi njegove izbire glasbe. Russlla in druge goste je označil za "dolgočasne belce," nato pa začela groziti: "Všeč bi vam bilo, če bi razbila svoj kozarec in vas z njim zabodla v grla. Kri bi brizgala naokoli kot v kakšnem Taratinovem filmu." Svojim grožnjam je nekajkrat dodala besedo črnuhinja, Crowe, znan po svojem temperamentu, pa je ostal presenetljivo miren.

Azealia Banks se tokrat ni prvič znašla v težavah. | Foto: Getty Images Azealia Banks se tokrat ni prvič znašla v težavah. Foto: Getty Images

Azealia je nato vzela svoj kozarec, takrat pa je imel Crowe dovolj. Zgrabil jo je in odnesel iz apartmaja, nato pa poklical varnostnike, ki so jo pospremili iz hotela. Med preiskavo dogodka so izjavo dale najmanj štiri priče, vse pa so stopile na stran 53-letnega oskarjevca in vedenje pevke opisale kot nestabilno.

Kontroverzni tviti

Pevka se prejšnji mesec ni pojavila na sodišču v New Yorku. Pred sodnika bi morala, ker naj bi lani v nočnem klubu napadla varnostnika. Raperka je znana tudi po napadih na druge zvezdnike na Twitterju. Nekoč je namignila, da bi morali političarko Sarah Palin skupinsko posiliti, zadnja žrtev njenih rasističnih in homofobnih napadov pa je bil nekdanji član skupine One Direction Zayn Malik.

V receptorja vrgel telefon

Hotelski incidenti pa niso nekaj povsem novega niti za Russlla. Junija 2005 so ga aretirali v hotelu v Sohu v New Yorku. Zgodaj zjutraj je namreč v receptorja zabrisal telefon, ker ni mogel po telefonu poklicati svoje žene. Receptorju je Crowe poškodoval obraz, zaradi česar mu je izplačal nerazkrito (šestštevilčno) vsoto, da ga ta ne bi tožil.

Leta 1999 se je Crowe zapletel v pretep v hotelu v Avstraliji. Incident so posnele varnostne kamere, dva moška pa je sodišče oprostilo obtožb, da sta z videoposnetkom poskušala izsiljevati igralca.

Ne spreglejte