Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 3. 2018,
12.57

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča COTRUGLI Business School

Natisni članek

štipendije advertorial podjetništvo študij COTRUGLI Business School

Torek, 6. 3. 2018, 12.57

2 meseca, 1 teden

TOP menedžerji ponovno vabljeni v študijske klopi

Vsebino omogoča COTRUGLI Business School

Študij se za najbolj perspektivni kader in vodstvene delavce nikoli ne konča. Tokrat najbolj kvalificirane menedžerje v študijske vrste vabi ena od najbolj priznanih evropskih poslovnih šol.

COTRUGLI | Foto:

Najboljša popotnica za uspešno poslovno življenje

Ambiciozni posamezniki, ki želijo s stalnim učenjem aktivno graditi svojo kariero in hkrati širiti svojo poslovno mrežo ter tako povečati svojo konkurenčnost na trgu dela, se lahko prijavijo za štipendije mednarodne poslovne šole COTRUGLI Business School. Ta bo najboljšim menedžerjem podelila kar osem štipendij.

Mednarodna šola COTRUGLI Business School je namreč razpisala štiri delne štipendije za program MBA in štiri delne za program Executive MBA na COTRUGLI Business School v skupni vrednosti 100 tisoč evrov.

Podelili jih bodo ambicioznim posameznikom, ki si želijo napredovati z vlaganjem v znanje in mreženje.

Za štipendijo MBA in Executive MBA se lahko prijavite tukaj.

Rok za prijavo je 29. april do polnoči.

COTRUGLI | Foto: Kandidati bodo o nadaljnjih postopkih obveščeni po pregledu vseh prijavnic.

Zakaj študij MBA?

študij delo pisarna podjetništvo | Foto:

Študijski program MBA (Master of Business Administration) pomeni najvišjo raven poslovnega izobraževanja. Program je oblikovan z mislijo na razvoj vodstvenih kompetenc, tako da po končanem študiju menedžerji postanejo pravi vodje. Študenti poslovne šole Cotrugli navajajo, da je glavna prednost programa prav sprememba posameznikove miselne naravnanosti in samozavedanja. Oboje je ključen dejavnik v procesu odločanja in kariernega napredka.

COTRUGLI Buisiness School je mednarodna poslovna šola s sedežem v Zagrebu in Beogradu. Njihov projekt štipendiranja je del programa družbene odgovornosti z namenom spodbujanja pozitivnih sprememb v jugovzhodni Evropi.

Zakaj poslovna šola COTRUGLI?

EMBA OTRUGLI | Foto:

COTRUGLI Business School se uvršča med dva odstotka poslovnih šol, ki imajo akreditacijo združenja Association of MBAs. To je najvišji standard uspešnosti v podiplomskem poslovnem izobraževanju, ki jo pridobijo samo najboljši podiplomski programi s področja menedžmenta. Šola COTRUGLI združuje najuspešnejše in najperspektivnejše menedžerje ter mednarodne priznane predavatelje.

Študij na poslovni šoli COTRUGLI ne zahteva dolge odsotnosti od dela, saj so predavanja v programu Executive MBA enkrat na mesec od petka do nedelje, predavanja MBA so vsakih šest tednov in trajajo približno en teden.

Ali ste vedeli?

EMBA COTRUGLI | Foto:

  • Število diplomantov COTRUGLI je doseglo že visoko številko – dva tisoč posameznikov, ki tako sestavljajo največjo poslovno mrežo v jugovzhodni Evropi. Različni dogodki, forumi, konference, športne prireditve, mreženja poslovne in turistične narave so samo nekatere prednosti, ki jih prinaša članstvo v enem od večjih poslovnih Alumni klubov.

  • Študenti na programih MBA oziroma EMBA šole COTRUGLI imajo v povprečju že pet oziroma 15 let delovnih izkušenj.

  • 70 odstotkov njihovih študentov je na menedžerskih položajih v majhnih in velikih podjetjih in prihajajo iz različnih področij – farmacije, gradbeništva, informacijske tehnologije, telekomunikacij, prodaja blaga široke potrošnje in financ.

  • Kar 99 odstotkov študentov poslovne šole COTRUGLI bi ta program priporočilo svojim kolegom.

    83 odstotkov študentov poroča o kariernem napredovanju po koncu študija.

Ne spreglejte