Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 3. 2011,
7.23

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 2. 3. 2011, 7.23

8 let, 2 meseca

"Še dobro, da imamo ZDA"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Bo Libija še ena v vrsti držav, kjer bodo ZDA vzpostavljale red, kot so to storile v Iraku in Afganistanu?

wirtual3D (1. 3. 2011 09:42:56) Če so demonstarcije upravilčene in vse so kjer gre za večino ljudstva bi morale UN,ZDA,EU , Rusija , Kitajska .... POMAGATI TAKOJ ... VOJAŠKO IN CIVILNO. Brez veze imeti neke obrambne institucije in jih financirat , ki se zbudijo po mesecu klanja ljudi . Potem ko je toliko mrtvih je čisto vseeno če priparadira '' konjenica'' Dajte se že enkrat zbudit . UN bi za take primere imeti čisto posebne protokole in vojsko ''nad vojskami'' dobesedno prave policaje za hitre posege .

tom (1. 3. 2011 09:47:33) Ne strinjam se z nobenim od vas.Ne zagovarjam ZDA,ker imajo normalno svoj interes. Ampak tele samodržce z milijardami v tujini pa je treba zaustaviti,sedaj je začel pa streljati po ubogem narodu,ki ga je prenašal tako dolgo na oblasti.A bi se vam zdelo prav,da bi Kresalka začela streljat na demonstrante ko bodo šli na ulice?Pa se vprašajte koliko našega denarja imajo na računih v tujini naši samodržci?Še dobro da imamo ZDA saj Kitajci nimajo interesa menjati sistema vladanja.

Jože Možina zavrača očitke, da si je prejšnje vodstvo RTV Slovenija izplačevalo nagrade. Kot pravi, je šlo za "zakonite dodatke".

paxpax (1. 3. 2011 17:29:21) To je samo še en dokaz, da delavci v državnem podjej ne bi smeli imeti pravice niti do dodatkov, niti do nagrad. Prihodek jim je zagotovljen - kje je določeno, kaj posebnega morajo dobiti, da si zaslužijo "dodatek" in kaj še, da dobijo nagrado?. Mislim, da se bodo morali navaditi, da morajo za svojo plačo tudi delati - ne samo hoditi v službo.

Plesh (1. 3. 2011 17:52:19) Raja je imela možnost da se izreče na referendumu o RTV, ki bi te "zakonitosti" spremenil in prevetril ta hlev poln gnoja imenovan RTV!!! Pa so raje srebali govejo župco doma tisti nedeljski dan....

Urad varuha konkurence ne vidi nič spornega v prodaji časnika Večer majhnemu računalniškemu podjetju s štirimi zaposlenimi.

zelenažaba (1. 3. 2011 17:26:44) Če bi soglašal Soršak, bi človek bral naprej, takole pa se lahko samo sprašujemo, kako se lahko časopisne hiše prodajajo tako nestransparentno. Gre spet za politični prevzem? Diši po ...

dolenjec (1. 3. 2011 19:23:10) Toraj prišli smo tako daleč, da bodo likvidirali še Večer! Novi lastnik se točno ve od kot prihaja. In sedaj smo na vrsti zaposleni na Večeru. Sedaj bomo pač morali pisati za novega lastnika. Takšna je politika v Sloveniji. Novi lastnik pravi, da bodo novinarji ostali tako kot do danes, vendar honorarci bodo spakali in odšli tja kamor spadajo. Če si upokojenec boš ostal za vedno upokojenec. Zaposliti mislijo mlade neobremenjene novinarje.Upamo, da bo še bolje in nikoli več ne bo tako kot je bilo

Ne spreglejte