Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 3. 2011,
7.05

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 8. 3. 2011, 7.05

8 let, 5 mesecev

"Ropanje naroda s pomočjo največje banke"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Začel se je prvi krog dokapitalizacije NLB, ki je bolj kot kaj drugega reševanje največje slovenske banke pred potopom. Vedno bolj pa je verjetno, da bo največje breme (znova) padlo na ramena države oziroma davkoplačevalcev.

konrad (7. 3. 2011 09:58:12) "Vlada prepričuje Bruselj, da ne gre za državno pomoč"---- ---tukaj pa mislim, da ima vlada prav. Gre za pomoč brezmejno naivnih slovenskih davkoplačevalcev-individualistov, ki si obetajo dober donos. NKBM še marsikoga ni izućila, je pa tole ropanje naroda s pomočjo največje banke še mnogo hujše od njene mariborske sestrične.Zgodovino te narodne sramote, ki je vpletena v vse možne afere in zakulisne igrice pa nočejo videti. Kramar press. Zupi (7. 3. 2011 10:50:05) Zanimivo...pravijo, da to ni državna pomoč, temveč donosna naložba. Verjetno razen naših "strokovnjakov" nihče ne verjame, da je pri nas donosna naložba definirana kot reševanje banke, ki je samo lani pridelala 200 milijonov izgube!?

Gregorju Virantu, ministru v vladi Janeza Janše, očitno ni težko izpostaviti pozitivnih lastnosti ljudi z nasprotnega političnega pola.

KMETlČ (7. 3. 2011 07:30:13) To kar je povedal Virant verjetno res drži. Janše ne poznam in ne vem, če je res discipliniran. Verjamem Virantu in če mu verjamem, potem moram tudi ugotoviti, koliko tem politikom manjka. Po Virantovem razmišljanju manjka Janši vse tisto, kar imata Pahor in Jankovič skupaj. Pahorju manjka tisto, kar imata Janša in Jankovič, Jankoviču pa tisto, kar imata Janša in Pahor. Jaz bi dodal, da Janši manjka tudi poštenje in resnicoljubnost, Pahorju trezna presoja razmer, Jankoviču pa tudi poštenje.

PjeR (7. 3. 2011 07:50:49) ....po mojem bo kar držalo kar je rekel Virant.....vsem pa manjka prava sposobnost (enem več enem manj)....niso jo imeli kje naučiti, vsi so (ne le oni) otroci komunizma - torej več ali manj oskosmerni in s veliko z jugo prevdiha....problem je, da boljših sploh nimamo...kajti je premalo zgodovinske - državne samozavesti....pa tudi razumljivo, saj imamo svojo državo le 20 let..narod je pa isti..jih kritizira 100 na uro...a na volitvah pa voli lastne rablje - še vedno velik vpliv dogovorne šole...

Zaradi nemirov v arabskem svetu cene nafte vztrajno rastejo, s tem pa se dražijo tudi goriva. Skrajni čas torej, da začnemo iskati resno alternativo naftnim derivatom.

hunt (7. 3. 2011 12:03:52) Še en ženevski salon zastarele tehnologije pogona na fosilna goriva naj pripravijo pa bodo tis,i ki so zlobirali nemire v arabskem svetu še bolj služili na račun europskih,kitajskih in indijskih pajacov, ki se nikakor nočejo energetsko osamosvojiti!!!!!!Europa in Kitajska sta glede energentov najbolj ranljivi ostali imajo dinozaverskega goriva-nafte dovolj vsaj do konec stoletja-zato bi se morali združiti v iskanju že obstoječih rešitev in potem lahko dražijo bencin in nafto sami sebi!!!!!!!!!!

Ne spreglejte