Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 1. 2011,
7.06

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 27. 1. 2011, 7.06

8 let

"Ne daj se Ivan"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Medtem ko se nekdaj nedotakljivi SCT potaplja, Ivan Zidar posle že nadaljuje v novoustanovljenem podjetju.

CDROM (26. 1. 2011 09:43:20) To je tisto kar pravim cel čas, da si podjetja kot je SCT pa še kako bi se dalo dobit kupujejo samo čas, da prenesejo sredstva iz matične firme na novo podjetje., Nikakor nebi smele bit prisilne poravnave saj je samo ena lopovščina in nič drugega. Zadosti je da bo prenesel vse stroje in vso mehanizacijo za gradnjo pa je že na konju ampak tega država nebi smela dopustit. Vsi mali podizvajalci se lahko obrišejo pod nosom, saj se zgodba ponavlja tako kot z VEGRADOM.

puščica-2 (26. 1. 2011 12:13:22) Ne daj se Ivan. Od tebe se bomo še veliko naučili o kapitalizmu. V urejeni državi tega ne bi mogel početi.

Slovenski Unicef še naprej zanika obtožbe nekdanjih ambasadork dobre volje Vite Mavrič in Milene Zupančič, ob tem pa jima očita, da zaradi njiju ostaja brez donatorjev.

LuokeSLO (26. 1. 2011 13:36:34) "Poudarja, da sta Zupančičeva in Mavričeva veliko naredili za Unicef, za kar se jim tudi zahvaljuje, vendar pa sta s to potezo v določeni meri izničili, kar sta dobrega naredili za organizacijo." Kakšna bedarija! Prevaranti bodo zdaj krivdo za kolaps Unicefa vrgli na pleča obeh ambasadork? LOL

Miirko (26. 1. 2011 15:34:34) Aroganten nastop vodstvenih mi je potrdil sum, da so izjave Vite in Milene resnične. Obe vodilini bi morali neudoma odstopiti in sedaj res objasniti zadevo. Pomnita naj, da je izgubiti zaupanje sila lahko, težko ga je pridobiti, zelo, zelo težko pa ponovno pridobiti. Škoda je ogromna, ne le za UNICEF, tudi za ostale humanitarne organizacije, ki delujejo solidno.

Po krajšem zatišju so spet izbruhnili mejni spori – pa ne med sosedi, temveč kar znotraj naše države.

adagio (26. 1. 2011 12:25:36) Že res, da se je dogodek končal mirno, brez škode za kogarkoli in ob spoštovanju pietete do pokojne. Kljub temu pa je nedopustno, da je Slovenije zamudila tako odlično priložnost, da nepomemben dogodek napihne do nerazpoznavnosti, tuli po vsej Evropi o strahovladi okupatorske Hrvaške in razveljavi vse obstoječe sporazume ter ji napove vojno. Res škoda!!

Ne spreglejte