SiolNET. Novice Slovenija
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Leto 2014: sedi, to bo tri (video)

4

termometer

 | Foto:
Splošno stanje v državi, finančno stanje, stagnacija, dobre in slabe stvari. Vse to so razlogi, da si je leto 2014 med ljudmi prislužilo trojko.

Leto se izteka in zadnji dnevi v letu so običajno idealna priložnost, da se ozremo nazaj in naredimo pregled in oceno celotnega leta. Kaj nam je najbolj ostalo v spominu, kaj je bilo dobro in kaj slabo? Na kratko. Po čem se bomo leta najbolj spominjali?

Le manjši odstotek anketirancev letu 2014 namenilo oceno odlično ali zanič Kako bi ocenili leto 2014, je bilo vprašanje, ki smo ga v Episcentrovi raziskavi zastavili anketirancem, hkrati pa smo jih povprašali tudi o razlogih za takšno oceno. Večina meni, da je bilo to leto nekaj srednjega, približno četrtina je takšnih, ki jih meni, da je bilo dobro ali slabo, manjši odstotek pa je bil v svoji oceni ekstremen, in sicer jih pet odstotkov meni, da je bilo leto odlično, osem odstotkov pa, da je bilo zanič.

Odlično oceno letu 2014 so dali predvsem tisti, ki so doživeli večji osebni uspeh, slabih 30 odstotkov pa jih je takšno oceno podalo zaradi rojstva otroka.

Stanje v državi je bilo tisto, ki je določilo, da leto 2014 dobi srednjo oceno, a nekateri menijo, da je iz istega razloga to leto zanič.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin