Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 5. 2011,
7.11

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

prostitucija okolje energija

Sreda, 11. 5. 2011, 7.11

8 let

"Eni imamo pač radi starejše"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Novica o prostitutki, ki je svojo stranko užalila s komentarjem o majhnem penisu, je naše bralce precej zabavala.

LOiS (9. 5. 2011 20:35:29) sj leta nimajo veze. eni pač mamo rajši starejše! vsakomur svoje ane. gre se pač da je padu na provokacijo in se zajebu do konc lajfa, osramočen je do amena.

M (9. 5. 2011 21:39:49) hehe,po novem zakonu bo morala delati do 65 leta:))))Še 11 let težkega, fizičnega dela,.....SREČNE STRANKE!!!!

shark211 (9. 5. 2011 23:42:38) Ruvala sta se 15 do 20 minut....ja kakšne buče so pa to?? :)) 20 minut se niti Zavec ni ruval v svojih najtežjih dvobojih :))

Tri ameriške raziskave so odkrile povezavo med visoko izpostavljenostjo pesticidom nosečnic in nižjo stopnjo inteligence njihovih otrok.

relo (9. 5. 2011 23:09:22) luknja v zakonu in velik problem so koktaili pesticidov, ki so sestavljeni iz mešanice več posameznih pesticidov, a vsak od njih je nekoliko pod dopustno mejo, tako da je vsak posebej zakonsko še kao sprejemljiv, a se njihov željeni in neželjeni učinek komulira. Pesticidi so direkten napad na biološko diverziteto zatorej smrtonosni tako in drugače tudi človeku.

Lešnik (10. 5. 2011 08:09:25) dejstvo, da medicina ne upošteva rezultatov raziskav, ki izkazujejo uničevanje zdravja, je logično; ljudje, ki zdravo živijo, pomenijo izgubo posla za zdravstvo; to je pa večji problem, kot dobro zdravje posameznika; zdravi smejo biti samo zdravniki; sicer pa raziskujejo že 50 in več let, samo strupi se razvijajo hitreje in raziskave kasnijo; sicer pa raziskave niti niso potrebne, saj so posledice znane.

Strokovnjaki Združenih narodov so prepričani, da bodo v manj kot 50 letih prevladali obnovljivi viri energije, nekateri naši bralci pa so prepričani, da so te napovedi preveč optimistične.

Lojzek (9. 5. 2011 23:43:30) To je vse res - ampak ne za Slovenijo! Smo menda edina država, ki še nima niti ene same poštene vetrnice četudi je vsa dežela primerna za izkoriščanje vterne energije da o Primorju sploh ne govorim! Birokracija in vsak protiargument, četudi bi ga mačka na repu prinesla, imajo večjo moč kot stroka in gospodarstvo. Svet se nam lahko še samo čudi - res smo dežela Burtalcev. Za weekend sem bil v Poreču - ena mala vetrnica z 2 m dolgimi elisami se je ves čas veselo vrtela in bi se tudi na Slavniku!

Mr. Primrose (10. 5. 2011 02:56:28) Glede vetra ima Slovenija eno veliko pomakljivost. Pomankanje stalnega dovolj močnega vetra. Kaj mi pomaga povprečna hitrost vetra 50km/h, če je to 0km/h brezveterje ali pa 100km/h burja.. elektrike se iz tega ne da pridobiti. Največji problem pa je to, da je veter kot vir energije popolnoma nezanesljiv, saj si odvisen od vetra in če ni vetra tudi ni elektrike, kar so, kolikor je meni znano, na lastni koži občutili tako Danci, kot Nemci.

Homer (10. 5. 2011 06:00:39) Kot pravijo "sanja svinja o koruzi". In to je to, ko berem take članke. Namreč preden razpredate o sončni energiji in ko naštevate vse te kilowate, vedno pozabljate na nekaj malenkosti: navedeno sevanje je opoldan, to je bruto moč, izkoristek fotovoltaike je 20% max, ni zagotovljena elektrika v nočnem času, ob slabem vremenu pa le delček te. Preštejte dnevno porabo elektrike v sloveniji in pridete do potrebnih ogromnih površin za fotovoltaiko. Zato je in bo fotovoltaika lahko le dopolnilni vir.

Ne spreglejte